"Domā, ka tu man vairāk patiksi?" Kaspars Kambala izbrīnīts par sievas lēmumu taisīt plastisko operāciju (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Fitnesa entuziaste, uzņēmēja, šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Olga Kambala ir ļoti neapmierināta ar sava deguna formu un cieši apņēmusies to drīzumā pārveidot.

Olga to gribējusi izdarīt pirms vairākiem gadiem, taču tikai tagad saņēmusies visu novest līdz galam. Jau ar gataviem papīriem operācijai viņa pie brokastu galda apsprieda šo lēmumu ar savu vīru Kasparu Kambalu. Sportista reakcija bija komiska, jo paša degunam bija jātaisa operācija, kad ar seju bija ieskrējis sienā, bet mīļotā vienkārši grib pamainīt savu izskatu.

Olga stāsta: "Cena - četri tūkstoši eiro. Bet laba cena, vai ne? Viņš smējās, ka man vajadzēs daudz ziepju pārdot, jo es tirgoju arī ziepes. Kaspars teica, ka nauda nav problēma, bet kāpēc tev vajag lauzt to degunu?" Sportists joko, ka diez vai būtu precējis blondīni, ja viņam būtu tiešām lielas pretenzijas pret viņas degunu: "Es būtu teicis, ka, zini, tu esi baigi foršā, bet es nevaru ciest tavu degunu - negribu precēties. Tu tiešām domā, ja samainīsi degunu, tu man vairāk patiksi?"

Daiļava atzina, ka ienīst novecošanu, un, visdrīzāk, patikšot sev labāk, kad viņas deguns būšot tāds, kā pati vēlas: "Mainās mans organisms, ķermenis, seja, un es gribu to uzlabot." 

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu