"Imagine Dragons" nākamgad uzstāsies Mežaparka lielajā estrādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Imagine Dragons"
"Imagine Dragons" Foto: publicitātes

2022. gada 1. jūnijā Mežaparka lielajā estrādē pasaules koncertturnejas "Mercury World Tour" ietvaros uzstāsies amerikāņu muzikālā apvienība "Imagine Dragons", informē "Positivus Music".

Lasvegasas kolektīvs 2013. gadā uzstājās festivālā "Positivus", bet 2015. gadā sniedza koncertu Arēnā Rīga.

Grupa ir sevi pierādījusi kā viena no spēcīgākajām koncertgrupām, kas spēj saviļņot un izpārdot lielākos pasaules stadionus un arēnas. Ar savu enerģiju, krāšņajiem un līdz detaļām pārdomātiem šoviem "Imagine Dragons" koncerti ir kā muzikāls piedzīvojums, kur rokmūzika sastopas ar hiphopu, folkmūzikas un elektronikas elementiem.

Grupa ir saņēmusi 53 prestižus mūzikas apbalvojumus un 160 nominācijas 5 izdoto albumu ietvaros. 2014. gadā grupa tika nominēta četrpadsmit “Billboard Music Awards” balvām, tostarp uzvarot kategorijā kā “Gada labākā grupa”, un 2018. gadā vienpadsmit “Billboard Music Awards” balvām, saņemot apbalvojumu par “Gada labāko albumu”.

2018. gadā mūzikas straumēšanas vietnē Spotify "Imagine Dragons" bija klausītākā grupa pasaulē un pirmā rokgrupa, kura ar dziesmām "Believer", "Thunder" un “Radioactive” pārsniedza vienu miljardu klausījumu skaitu.

Biļetes par zemāku cenu tirdzniecībā no 5. novembra plkst. 10.00 “Biļešu serviss” tīklā. Savukārt FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 3. novembra plkst. 10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem. Tikai pirmās biļetes ierobežotā daudzumā uz koncertu būs iespējams iegādāties par 59 eiro.

TVNET recenzija: Imagine Dragons "Night Visions" (2013. gads).

Uzmanību, jaunums - “Droša biļete”, pasākuma rīkotājs SIA” BDG concerts” garantē, ka koncerta atcelšanas vai pārcelšanas gadījumā pircējs par koncerta biļeti samaksāto naudu saņems 2 nedēļu laikā, pēc pieprasījuma (aizpildītas pieteikuma formas) iesniegšanas. “Droša biļete” nodrošina papildu garantiju, ka pandēmijas dēļ pārcelto vai atcelto koncertu biļešu samaksātā nauda tiks atgriezta daudz īsākā laikā, nekā to nodrošina valstī pastāvošie regulējumi.

Foto: "Imagine Dragons" festivālā "Positivus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu