49 gadu vecumā miris Ivanas Trampas bijušais vīrs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivana Trampa un Rosano Rubikondi
Ivana Trampa un Rosano Rubikondi Foto: AP/Scanpix

49 gadu vecumā miris Rosano Rubikondi, uzņēmējas un ASV eksprezidenta Donalda Trampa bijušās sievas Ivanas Trampas (72) ceturtais vīrs.

"Esmu sagrauta," izdevumam "People" apstiprināja Trampa. 

49 gadus vecais itāļu aktieris un modelis mūžībā devies pēc gadu ilgas slimošanas. Tiesa, viņa nāves cēlonis nav precizēts.

Ziņu par Rubikondi došanos mūžībā publiski pavēstīja itāļu TV personība Simona Ventura, rakstot: "Rosano, paldies par ceļu, kuru kopā gājām, par strīdiem, domstarpībām, bet arī par smiekliem un to, ko mēs kopā paveicām. Dusi mierā."

1972. gadā dzimušais Rubikondi piedalījies tādās filmās kā "The Eighteenth Angel" kopā ar Reičelu Lī Kuku un "The Golden Bowl" ar Umu Tūrmani un Keitu Bekinseilu. Pēdējos gados Rubikondi strādāja pie savas picērijas atvēršanas Floridā, ASV.

Trampa un Rubikondi apprecējās 2008. gadā, pēc sešus gadus ilgām attiecībām. 3 miljonu ASV dolāru vērtās kāzas rīkoja Trampas bijušais vīrs Donalds Tramps (abi bija precējušies no 1977. līdz 1992. gadam - red.) savā kūrortā Palmbīčā, un abu kopīgā meita Ivanka Trampa bija viņas līgavas māsa. "Tā nav laulība 24/7, bet mēs abi to izbaudām!" Ivana pastāstīja izdevumam "People" 2009. gadā, runājot par abu attāluma attiecībām.

Neraugoties uz to, pāris šķīra savu laulību gadu pēc kāzām, taču turpināja savas attiecības līdz pat 2019. gadam.

"Ivana vienmēr būs mana ģimene. Viņai ir laba sirds, mēs esam ļoti tuvi. Man ir liela cieņa pret viņu," pēc šķiršanās atzina Rubikondi. 

Rubikondi un Trampa pēdējo reizi kopā tika manīti šā gada jūlijā, baudot vakara pastaigu pa Ņujorkas ielām. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu