Koncertzālē "Palladium" ASV alternatīvā R&B grupa "Moonchild"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Moonchild"
"Moonchild" Foto: publicitātes

2022. gada gada 18. martā koncertzālē "Palladium" pirmo reizi viesosies veiksmīgā Losandželosas alternatīvā R&B grupa "Moonchild", kuras sastāvā ir latviešu mūziķis Andris Mattson.

Trio sastāvā ir Amber Navran, Max Bryk un arī latviešu multiinstrumentālists, komponists, aranžētājs un producents Andris Mattson, kurš ir ieguvis ievērojamu atzinību soulmūzikas, R&B un džeza mūzikas jomā. Grupa savu muzikālo darbību sāka, pateicoties solistes  EP albumam “Speak Up”, kas tapa vēl studiju laikos. Toreiz, dodoties albuma prezentācijas tūrē ar koncertiem ASV, Ambera uzrunāja savus nu jau grupas biedrus doties līdzi albuma prezentācijā, un turnejas laikā mūziķi atklāja, ka tos saista ļoti līdzīga muzikālā gaume,  tika izveidota grupa. Sākotnēji trio pievērsies džeza un soulmūzikas žanram, bet desmit gadu pastāvēšanas laikā, meklējot jaunus muzikālās izteiksmes līdzekļus un muzikālās ietekmes, tie ir nonācis līdz mūzikai, ko vistuvāk iespējams raksturot kā alternatīvo R&B.

"Moonchild" iemieso sarežģītas, progresīvas mūzikas sajaukumu ar klasisku mierīgu skanējumu. 2021. gada novembrī grupa izdeva albumu "Starfruit", ko paši sauc par savu jubilejas albumu. Desmit gadu laikā, kas pavadīti kopā, strādājot un augot, viņu jaunais albums "Starfruit" ataino trio cieņu, muzikālo sapratni un mīlestību gan vienam pret otru, gan arī pret viesmāksliniekiem, kuri piedalījušies albuma tapšanā. Ar virkni skaistu melodiju un personisku dziesmu tekstu albumā “Starfruit” dzirdamajās dziesmās piedalījušies tādi viesmākslinieki kā Lalah Hathaway, Alex Isley u.c.

"Starfruit", kurš ir grupas piektais studijas albums, sekoja pēc plaši izslavētajiem "Little Ghost" (2019), "Voyager" (2017), "Please Rewind" (2015) un "Be Free" (2012) albumiem. Tos atzinīgi novērtēja dīdžeji no BBC Radio 1, BBC1Xtra, BBC Radio 2, BBC 6Music, FIP, KCRW un Jazz FM, kas grupu nodēvēja par soulmūzikas “Gada debitantiem”.

Video: Moonchild "The List".

"Moonchild" ir sadarbojušies un devušies koncertturnejās ar tādiem zināmiem māksliniekiem kā Kamasi Washington, Stevie Wonder u.c. 

Biļetes uz 18. marta koncertu iespējams iegādāties “Biļešu servisa” tīklā no piektdienas, 5. novembra, plkst. 12.00.

Uzmanību, jaunums - "Droša biļete”, pasākuma rīkotājs "SIA”BDG concerts” garantē, ka koncerta atcelšanas vai pārcelšanas gadījumā pircējs par koncerta biļeti samaksāto naudu saņems 2 nedēļu laikā pēc pieprasījuma (aizpildītas pieteikuma formas) iesniegšanas. “Droša biļete” nodrošina papildu garantiju, ka pandēmijas dēļ pārcelto vai atcelto koncertu biļešu nauda tiks atgriezta daudz īsākā laikā, nekā to nodrošina valstī pastāvošie regulējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu