Kantri dziedātāja Linita Mediņa izraudzījusies precinieku (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linita ar kungiem
Linita ar kungiem Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Saimnieks meklē sievu" dalībniece, kantri dziedātāja Linita Mediņa ir izraudzījusies precinieku, ar kuru kopā doties ceļojumā.

Linita pirms lēmuma paziņošanas pateicās abiem kavalieriem - Valdim un Sandijam - par kopā pavadīto laiku. "Es tiešām nezināju, ka ir vēl tik jauki, pieejami, brīvi vīrieši. Centāties jūs ne pa jokam," atzina 51 gadu vecā Mediņa.

Par savu precinieku Linita izvēlējās 48 gadus veco Sandiju, kurš sevi dēvē par īstu rīdzinieku, bet arī lauku darbi viņam nav sveši. Sandijs ir no tiem praktiskajiem latviešiem, kurš savās mājās visu dara paša rokām – remontē, krāso, maina jumtu. Sirdī romantiķis, kuram nav sveša arī koķetēšanas māksla.

Abi vīrieši par Linitas lēmumu pauda izbrīnu. Valdis aizkadrā neslēpa pārdzīvojumu, sakot: "Nesanāca ne ar kulināriju, nesanāca ne ar darbiem, ne ar ko nesanāca..."

Savukārt Linitas izraudzītas Sandijs sacīja: "Līdz pēdējam brīdim nebija ne nojausmas, ka Linita mani izvēlēsies. Jo īstenībā Valdis arī foršs džeks, izdarīgs... Bet man tomēr Linita simpatizē un esmu priecīgs par viņas izvēli."

Linita atzīst, ka interese par Sandiju radusies jau satikšanās brīdī. "Kaut kas tur ir..." prieku par kavaliera satikšanu pauda dziedātāja.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu