Lēdija Gāga prezidenta inaugurācijas ceremonijā uzstājusies ložu necaurlaidīgā kleitā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Lēdija Gāga (Lady Gaga) jaunākajā intervijā pastāstīja iepriekš nezināmas detaļas par ASV prezidenta Džo Baidena inaugurācijas ceremoniju.

Dziedātāja žurnālam "Vogue" savu uzstāšanos ASV prezidenta inaugurācijā nosauca par "lepnāko dienu savā mūžā".

"Kad Donalds Tramps bija prezidents, es izjutu dziļas bailes, taču uzstāšanās Džo Baidena inaugurācijā būs kas tāds, par ko es varēšu pastāstīt saviem bērniem," sacīja Gāga.

Tāpat dziedātāja atklāja, ka ceremonijā uzstājusies ložu necaušaujamā kleitā. "Dienu pirms tam es staigāju pa Kapitoliju un meklēju lietas, kas pierādītu, ka inaugurācijas dienā būs sacelšanās," sacīja Gaga.

Atgādinām, ka Baidena inaugurācijas ceremonijā 20. janvārī Lēdija Gāga dziedāja ASV himnu.

Tiesa, koronavīrusa pandēmijas un 6. janvāra nekārtību dēļ šī inaugurācijas ceremonija bija daudz pieticīgāka, nekā tradicionāli ir šādi pasākumi.

Savukārt Baidena inaugurācijas svinību televīzijas programmu, kas aizstāja tradicionālās inaugurācijas ceremonijas svinības, vadīja godalgotais amerikāņu kinoaktieris Toms Henkss.

90 minūšu sarīkojumā "Amerikas svinēšana" ar muzikāliem priekšnesumiem uzstājās tādas zvaigznes kā Džons Bon Džovi, Džons Ledžends, Demija Lovato, "Foo Fighters", Keitija Perija un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu