Par meitenes izbalsošanu pikantēriju šovā nepārdzīvo vis puisis, bet gan cita dāma

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Iepazīšanās un ceļojumu šovā "Mīla kemperī" notikusi īpaši emocionāla izbalsošana. Mājās devās Elīza, kura bija kopā ar piedzīvojumu meklētājiem jau no paša sākuma, un viņas partnerim Tomam tika piešķirta jauna otrā pusīte, jaunpienācēja Elīna.

"Es biju priecīgs, ka beidzot varēju tikt no viņas vaļā," joko Toms. "Bet īstenībā es mazliet sabēdājos, jo viņa man šovā bija tuvākais cilvēks, un es zināju, ka atlikušais laiks bez viņas man būs ļoti grūts." Elīzas pārinieks stāsta, ka ir labos draugos ar pārējiem ceļotājiem, taču jūtas atšķirīgs no viņiem.

Visvairāk par Elīzas aiziešanu bēdājās tieši dziedātāja Alise Haijima, kura pēc negaidītā pavērsiena sāka skaļi raudāt: "Kurš man pateiks, lai aiztaisu muti ciet un eju gulēt! Un tu man gultu savu atdod, ja? Nu nē, es bez tevis nevaru..."

Alise stāsta, ka dzīvē dod priekšroku draudzībai ar puišiem, jo viņai ar meitenēm parasti neizveidojas labs kontakts, taču šova laikā izbalsotā blondīne viņai kļuvusi par tiešām īstu draudzeni un tuvu cilvēku. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu