Reperis Treviss Skots nāk klajā ar paziņojumu par festivālu, kur pūļa drūzmā gāja bojā astoņi cilvēki (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Treviss Skots
Treviss Skots Foto: AFP/SCANPIX

Piektdien, 5. novembrī, vismaz astoņi cilvēki zaudēja dzīvību un simtiem tika ievainoti pūļa drūzmā ASV Teksasas štata Hjūstonā notikušā mūzikas festivāla "Astroworld" laikā. Reperis Treviss Skots, kurš tobrīd atradās uz skatuves, sociālajos tīklos nācis klajā ar paziņojumu. 

"Es esmu satriekts par [5. novembra vakarā] notikušo. Lūdzos par cietušo ģimenēm un visiem, kurus notikušais ietekmējis. Hjūstonas Policijas departamentam ir mans atbalsts, kamēr viņi turpina izmeklēt traģiskās nāves.

Es esmu apņēmies strādāt kopā ar Hjūstonas komūnu, lai sniegtu atbalstu ģimenēm, kurām tas nepieciešams.

Paldies Hjūstonas policijai, ugunsdzēsības dienestam un festivāla norises vietai par strauju reaģēšanu un atbalstu. Es mīlu jūs visus," teikts repera ierakstā vietnē "Twitter".

Uz notikušo reaģējusi arī Trevisa Skota mīļotā sieviete un topošā divu bērnu māmiņa, amerikāņu uzņēmēja Kailija Dženere, kura par notikušo izteikusies sociālajā vietnē "Instagram": "Treviss un es esam salauzti un satriekti. Manas domas un lūgšanas ir ar visiem, kuri zaudēja savu dzīvību, tika ievainoti vai jebkādā citā veidā ietekmēti vakardienas notikumos. Un arī par Trevisu, kuram ļoti rūp savi fani un Hjūstonas komūna.

Es gribu ieviest skaidrību, ka mēs par nāves gadījumiem uzzinājām tikai pēc šova un nekad mūžā nebūtu turpinājuši uzstāties un to filmēt."

Jau vēstīts, ka 5. novembra vakarā pūlis sācis spiesties uz skatuves pusi un skatītājos izcēlusies panika, kas, vairākiem cilvēkiem pakrītot, pieņēmusies spēkā. Pēc Hjūstonas ugunsdzēsības dienesta priekšnieka Semjuela Penas teiktā, apstiprināta astoņu cilvēku nāve, vēl 17 cilvēki nogādāti slimnīcās, 11 no viņiem konstatēta sirdsdarbības apstāšanās, bet vēl 300 cilvēki guvuši dažādas traumas un nobrāzumus.

Foto: piemiņas vieta festivālā traģiski bojāgājušajiem 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu