Nosaukts 2021. gada seksīgākais vīrietis pasaulē (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Rads
Pols Rads Foto: Reuters/ScanPix

Slavenību dzīvesstila žurnāls "People" par 2021. gada planētas seksīgāko vīrieti izraudzījies amerikāņu aktieri Polu Radu.

Daudzu gadu garumā žurnāls "People" ik gadu starp slavenībām izraudzījies seksīgāko vīrieti pasaulē. Un šogad pēc izdevuma apkopotajiem datiem šo titulu ir pelnījis 52 gadus vecais Pols Rads, kurš filmējies tādās kinolentēs kā "Skudrcilvēks" (Ant-Man), "Es mīlu tevi, vecīt" (I Love You, Man), un daudzās citās.

Aktieris par sevi ir dzirdējis visu - laipns, paškritisks, centīgs, bet seksīgs? Šis vārds aktieri patiešām samulsinājis. "Es ļoti labi apzinos, kā cilvēki reaģēs uz to, ka esmu izvēlēts šim titulam. "Ko?!"" - Rads atklāja izdevumam. "Es neizliekos pazemīgs - man tiešām šķiet, ka ir daudzi citi, kuri šo titulu būtu pelnījuši pirms manis."

Izdevums vēsta, ka Rada vienkāršība komplektā ar zaļajām acīm un vieglo smīnu ir tas, kas padara viņu par šā gada seksīgāko vīrieti.

Neraugoties uz viņa superzvaigznes statusu, aktieris uzsver, ka vislaimīgākais jūtas mājās - kopā ar sievu Džūliju (53), ar kuru ir precējies 18 gadus, un abu bērniem - dēlu Džeku (17) un meitu Dārbiju (12).

Pērn "People" seksīgākā vīrieša titulu izpelnījās 34 gadus vecais amerikāņu aktieris Maikls Džordans.

Pirmais šo titulu 1985. gadā saņēma aktieris Mels Gibsons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu