Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Modele apgalvo, ka pārgulējusi ar 500 vīriešiem, un vēlas šo skaitli dubultot

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

24 gadus vecā modele Kazumi Skvirtsa no Maiami, ASV, līdz šim pārgulējusi ar 500 dažādiem vīriešiem un tuvāko sešu gadu laikā vēlas šo skaitli palielināt līdz 1000. 

Sieviete atklājusi, ka vēlas dubultot savu seksuālo partneru skaitu līdz 30 gadu vecuma sasniegšanai.

Kazumi, kura vietnē "OnlyFans" pelna miljoniem dolāru, radot seksuāla rakstura saturu, apgalvo, ka sekss ir viņas "dzīvesstila misija".

"Godīgi sakot, es pazaudēju skaitu pie 98. Es mēdzu viņus visus pierakstīt slepenā sarakstā, ar kodiem, piemēram, zvaigznēm, ja viņi bija ļoti labi gultā, vai sirsniņām, ja man pret viņiem sāka rasties jūtas. Man bija dīvaina dzīves misija - pārgulēt ar vienu cilvēku no katras valsts. Bet man nācās izdzēst šo sarakstu, jo mans bijušais draugs to atrada un par to ļoti sadusmojās," atzīst "OnlyFans" modele.

Kazumi šķiet, ka viņa sasniedza skaitli 500, būdama 21 gadu veca, pēc dažādu seksa ballīšu apmeklēšanas un iesaistīšanās orģijās. Viņa apgalvo, ka reiz vienas nakts laikā pārgulējusi ar 50 vīriešiem. 

"Tā nebija pirmā reize, kad apmeklēju svingeru ballīti vai mainījos ar partneriem. Man šķiet, ka tas ir spēcinoši - sekot savai seksuālajai dziņai. Es vēlos mainīt stigmu, ja tev ir daudz partneru. Kam tas rūp? Es par sevi rūpējos, izmantoju izsargāšanos un regulāri pārbaudos," atzīst viņa.

Kazumi šobrīd ir attiecībās, taču ir apņēmusies dubultot savu seksuālo partneru skaitu līdz 30 gadu vecuma sasniegšanai - un viņai ir lieli plāni to nosvinēt. "Es sarīkošu lielu seksa ballīti ar visiem saviem draugiem un pataupīšu lielo finālu kādam īpašam cilvēkam."

"Man vienalga, ja cilvēki domā, ka mans partneru skaits ir pārāk liels, - tā nav neviena darīšana," apņēmības pilna ir Kazumi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu