Viena no pasaulē veiksmīgākajām modelēm atklāj, ka viņai ir garīgās veselības problēmas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Bella Hadida, viena no pasaulē pieprasītākajām modelēm, sociālajos tīklos publiskojusi ļoti atklātu ierakstu par garīgās veselības problēmām, papildinot to ar vairākiem foto, kur viņa redzama savā zemākajā punktā.

Hadida vietnē "Instagram" publiskoja dziedātājas un aktiera Vila Smita meitas Vilovas Smitas citātu, kurā viņa dalās savās sajūtās par trauksmi un tās sekām. 

Modele neslēpj, ka arī pati vairākus gadus cīnās ar mentālās veselības problēmām.

"Sociālie tīkli nav īsti. Visi tie, kuri cieš, lūdzu, atcerieties to. Dažreiz viss, kas jums ir jādzird, ir - jūs neesat vieni. No manis jums - jūs neesat vieni! Es jūs mīlu, es jūs redzu, es jūs dzirdu. Pašpalīdzība un mentālā saslimšana, ķīmiskais disbalanss nav lineārs, un tas gandrīz vienmēr ir kā brauciens karuselī, pilnā ar šķēršļiem. Bet es gribu, lai jūs zināt, ka tuneļa galā vienmēr ir gaisma, un karuselis kādreiz arī beigsies. Vienmēr ir iespēja sākt no jauna, bet man palīdz apziņa: pat ja tas ilgst dienām, nedēļām vai pat mēnešiem - kļūst labāk," pie sekotājiem vēršas 25 gadus vecā modele.

"Man pagāja ilgs laiks, lai es sev to ieskaidrotu, bet man ir bijuši tik daudz lūzuma punktu un izdegšanu, lai zinātu - ja tu strādāsi pietiekami smagi ar sevi, pavadīsi laiku vienatnē, lai saprastu savas traumas, "trigerus", priekus un izkoptu rutīnu, tu būsi spējīgs saprast vai iemācīties vairāk par paša sāpēm un to, kā ar tām tikt galā," veiksmes formulu atklāj viņa.

Ierakstu viņa papildinājusi ar vairākām fotogrāfijām, kurās redzama raudot. Savukārt ieraksta nobeigumā viņa saviem faniem sūta mīlestību un pateicas par uzklausīšanu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu