Soctīklu lietotājus sasmīdina video, kur Džefa Bezosa mīļotā flirtē ar Leonardo di Kaprio (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džefs Bezoss un Lorēna Sančesa
Džefs Bezoss un Lorēna Sančesa Foto: SIPA/Scanpix

Sociālos tīklus satricinājis video, kur "Amazon" dibinātāja Džefa Bezosa mīļotā sieviete Lorēna Sančesa satiek vaigā slaveno aktieri Leonardo di Kaprio un neslēpj savu sajūsmu.

Bezoss ar mīļoto nejauši satika di Kaprio Losandželosas mākslas muzeja mākslas un filmu naktī, kuru organizēja augstās modes zīmols "Gucci".

Publiskotajā video redzams, ka Sančesa ir ļoti saviļņota, satiekot slaveno aktieri, turpretī Bezoss neizskatās visai ieinteresēts.

Tikmēr sociālo tīklu lietotāji par esošo situāciju uzjautrinās: "Kad tev pieder miljardi, bet tu neesi Leonardo di Kaprio", "Atrodi kādu, kurš uz tevi lūkojas tāpat kā Džefa Bezosa draudzene skatās uz Leonardo di Kaprio", u.tml.

Bezoss, uzzinājis par šo video, izlēmis sniegt asprātīgu atbildi - viņš "Twitter" dalījās ar attēlu, kur stāv aiz zīmes ar uzrakstu "Uzmanību! Stāva klints. Nāvējošs kritiens" un demonstrē savas muskuļotās rokas. Pie foto uzņēmējs raksta: "Leo [Leonardo di Kaprio], nāc šurp, es tev vēlos kaut ko parādīt..."

Arī šī publikācija raisīja sociālo tīklu lietotāju iesaisti. Viens lietotājs rakstīja: "Es viņu nevainoju... tas taču ir Leo."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu