Video ⟩ Rēzija Kalniņa atklāti par attiecībām ar vīru: romantiskas vēstules un pikantas zīmītes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mīlestība partnerattiecībās iet roku rokā ar kaisli, prieku, pieskārieniem, sarunām un citiem aspektiem, kas mīlniekiem sniedz laimes un piepildījuma sajūtu. Nereti, gadiem ejot, šī dzirkstelīte, kas abu acīm lika priekā iemirdzēties, sāk lēnām pagaist. Šādās situācijās pāri mēdz padoties un katrs aiziet savu ceļu vai, gluži otrādi, meklēt veidus, kā atjaunot pazaudēto. Latviešu aktrise Rēzija Kalniņa atklāj, kas viņai palīdzējis uzturēt laulību tonusā.

Kas ir mīlestība un kā tā izpaužas, ir viens no eksistenciālajiem jautājumiem, kas nomoka cilvēku prātus jau tūkstošiem gadu. Aktrise Rēzija Kalniņa uzskata, ka mīlestība mājo ikvienā no mums un nepazūd arī tad, ja attiecības izjūk un katrs aiziet savu ceļu: “Es kādu mīlu, bet tā mīlestība ir manī. Pat ja tas cilvēks izies ārā pa durvīm, viņš jau nevar iznest manu mīlestību, jo tā nav viņā.” Pēc aktrises domām, lai šo apziņu kultivētu, ir jāmācās ikdienā dažādos veidos otram paust savas jūtas. Rēzija Kalniņa SuperHits EHR raidījumā “Manas dzīves SuperHits” atklāj, kā viņa izpauž savu mīlestību vīram.

Romantiskas vēstules un pikantas “zīmītes” sms formātā

Viens no veidiem, kā izpaust savu mīlestību, – izlikt savas jūtas uz papīra. Ar roku rakstītas vēstules, zīmītes uz ledusskapja, mīļotā jakas kabatā vai uz spoguļa vannasistabā var palīdzēt attiecībās uzturēt dzirksteli. Arī Rēzija Kalniņa savam vīram mēdz rakstīt gan romantiskas vēstules un zīmītes, gan pikantas īsziņas.

Latviešu aktrise atminas, ka līdz šim pēdējo mīlas vēstuli vīram uzrakstījusi Berlīnē, kur mīļotajam bijusi teātra izrāde.

“Es to izrādi jau biju redzējusi un gaidīju viņu kabinetā. Gaidot ievēroju A4 formāta lapas un izdomāju viņam uzrakstīt vēstuli,”

atminas māksliniece. Rēzija Kalniņa ar platu smaidu uz lūpām piebilst, ka vīrs tikai nesen šo vēstuli esot atradis, pēc kuras izlasīšanas aktrise no mīļotā saņēmusi sirsnīgu videozvanu.

Mākslinieci šādām jūtu izpausmēm iedvesmojusi aktrise Nikola Kidmena, kura kādā intervijā esot stāstījusi, ka viņa vīram nekad īsziņas formātā nesūta praktiskus norādījumus, piemēram, ka jānopērk krējums. Tā vietā pasaulslavenā māksliniece sms formātā mīļotajam sūtot pikantas ziņas. Rēzija Kalniņa smejoties iesaka pāriem iegādāties divus telefonus: vienu, ar kura palīdzību informēt vienam otru par praktiskajiem mājas soļiem, bet otru – kur atļauties būt rotaļīgiem un rakstiski paust savas jūtas.

Atklātas sarunas par būtisko

Ne reizi vien ir dzirdēts, ka savstarpējā komunikācija ir attiecību stūrakmens. Tās esamība var stiprināt laulību, bet neesamība to lēnām sagraut. Arī Rēzija Kalniņa uzsver, ka viena no nozīmīgākajām jūtu izpausmēm ir atklātas sarunas, kas ietver dalīšanos emocijās, sajūtās, secinājumos un personīgi būtiskos jautājumos. Tomēr aktrise nenoliedza, ka bieži vien ar otro pusīti ir grūti runāt atklāti, jo tas prasa lielu empātiju un prasmi uzklausīt. Tikai kopīgi ikdienā, veltot laiku sarunām, ir iespējams iemācīties vienam otru sadzirdēt, tādā veidā stiprinot mīlestību un atgūstot dzirkstelīti.

Aktrise iedrošina pāriem neaizmirst, cik svarīgi pāriem paust savas jūtas abiem pieņemamā formā, neatkarīgi no tā, vai tas ir mutiski vai rakstiski.

Sarunu šova “Manas dzīves superhits” jaunās sērijas skatāmas katru ceturtdienu EHR mājaslapā, YouTube kanālā un EHR mobilajā aplikācijā. Tās ir atklātas un izklaidējošas sarunas par mūziku, dzīvi un likteņa pavērsieniem ar Latvijā ievērojamām personībām, ko pavadīs superhiti, kas bijuši līdzās viņu dzīves nozīmīgākajos brīžos. Kādi bija šie brīži un kā tie ietekmēja viesu dzīves, un ko no tiem varam mācīties mēs, to ik nedēļu noskaidro šova vadītājs Valdis Čirksts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu