Ēdelīgs Ķīnietis iekļuvis "ēd, cik lien" restorāna "melnajā sarakstā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock

Ķīniešu ēdienu "strīmotājs" jeb tiešraides straumētājs paziņojis, ka viņš ir iekļauts kāda "ēd, cik lien" veida restorāna "melnajā sarakstā", jo vīrietis ir pārāk daudz ēdis, ziņo raidsabiedrība BBC.

Kanga kungs vietējiem medijiem pastāstījis, ka viņam ir aizliegts apmeklēt kādu Čanšas pilsētā esošo "ēd, cik lien" restorānu, kurā uzsvars ir uz bārbekju ēdieniem.

Vīrietis stāsta, ka pirmajā vizītē viņš apēdis aptuveni pusotru kilogramu cūkgaļas ēdienus, bet citā vizītē - trīsarpus līdz četru kilogramu garneļu.

Kanga kungs paziņojis, ka restorāns ir "diskriminējošs" pret cilvēkiem, kuri var ēst daudz.

"Es varu ēst daudz - vai tā ir problēma?" saka Kangs, piebilstot, ka neviens ēdiens neaizgāja postā.

Tikmēr restorāna īpašnieks sacījis, ka pēc Kanga apmeklējuma restorāns paliek "mīnusos" un būtība uzsauc ēdienu no savas kabatas.

"Katru reizi, kad viņš te ierodas, es zaudēju dažus simtus juaņu," saka īpašnieks.

"Pat tad, ka viņš dzer sojas pienu, viņš var izdzert 20 līdz 30 pudeles. Kad viņš pievēršas cūkgaļas ēdieniem, viņš apēd visu paplāti. Un garneles parasti cilvēki paņem ar knaiblēm, bet Kangs izmanto paplāti, lai tās sagrābtu," turpina īpašnieks. Viņš arī piebilda, ka restorānu vairs nedrīkst apmeklēt neviens "strīmotājs".

Šis stāsts kļuvis ļoti populārs Ķīnas sociālajos tīklos un Kanga video skatījušies vairāk nekā 250 miljonu lietotāju platformā "Weibo", izraisot plašas diskusijas komentāros.

Daļa lietotāju uzskata, ka restorānam nevajadzētu būt "ēd, cik lien" veida restorānam, ja tas to nevar atļauties, bet citi pauž atbalstu restorāna īpašniekam.

BBC ziņo, ka pagājušajā gadā Ķīnas valdība sāka vērsties pret ēdienu influenceriem, aizliedzot publicēt šāda veida videoklipus.

Tas notika pēc tam, kad prezidents Sji Dzjinpins aicināja cilvēkus "cīnīties pret pārtikas izšķērdēšanu", bažījoties par pārtikas trūkumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu