Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Skandalozais fotogrāfs Sokolovs iemūžinājis Kambalu pāri erotiskā fotosesijā (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Viens no pašmāju "karstākajiem" pāriem - Kaspars un Olga Kambalas - ļāvušies pikantai fotosesijai un ar dažām bildēm iepriecinājuši arī abu sekotājus sociālajos tīklos.

Olga Kambala izdevumam "Kas Jauns?" šonedēļ pastāstīja, ka jau sen vēlējusies piedalīties kailfoto sesijā, taču viņas bijušais vīrs bija pret. Saņēmusi atļauju no sava tagadējā vīra, bijušā basketbolista Kaspara Kambalas, viņa devās iemūžināt savu augumu pie skandalozā fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

Lai arī Kaspars bija mierīgu sirdi palaidis sievu fotografēties, ieraugot rezultātu, viņš sajutis greizsirdību. "Kaspars rakstīja, lai tūlīt pat dodos mājās.

Tādu vīra greizsirdību vēl nebiju izjutusi. Pat nobijos...

Bet, kad atnācu mājās, Kaspars bija mierīgs un atzina – lai arī iepriekš mudināja mani bildēties, redzot rezultātu, izjutis greizsirdību," izdevumam atzina Olga, kura vēlāk pierunājusi vīru kopā nofotografēties.

"Bilžu ir ļoti daudz un smukas, bet visas vīrs neļauj ievietot publiskai apskatei," atklāj Olga, norādot, ka viens no pikantās fotosesijas kadriem rotās abu guļamistabas sienu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars)

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu