Regnārs Vaivars par iemīlēšanos savā studentē: Es ar to nelepojos (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Madara Botmane un Regnārs Vaivars
Madara Botmane un Regnārs Vaivars Foto: Evija Trifanova/LETA

Režisors Regnārs Vaivars, kurš kopš 2014. gada ir precējies ar aktrisi un tērpu mākslinieci Madaru Botmani, intervijā žurnālam "Santa" atklāja abu iepazīšanās stāstu. 

Vaivars atklāj, ka ieskatījies Madarā laikā, kad viņa mācījusies pie viņa. "Nu kurš normāls, veselīgs, pie pilnas apziņas esošs vīrietis – un tāds es esmu un arī biju, lai ko arī kāds domātu, – varētu iedomāties, ka viņš iemīlēsies savā studentē?

Madara bija mana studente. Un tas nav pareizi. Es ar to nelepojos.

Bet mūsu attiecības sākās tikai pēc tam, kad viņa jau bija beigusi studijas," intervijā atklāj Vaivars.

Norādot, ka tādu gadījumu ir ne viens vien, režisors atbild: "Jā, tādu gadījumu ir daudz, bet tu taču strādā, esi atnācis cilvēkiem mācīt profesiju. Un pēkšņi nevari sevi novaldīt un dod otram iemeslus domāt, ka esi šeit ne tikai tāpēc, lai mācītu profesiju."

Runājot par abu savstarpējām attiecībām, Vaivars atklāj: "Mēs mainām viens otru, bet tas notiek ļoti lēni, pakāpeniski, silti un mīļi. Nevar teikt, ka vienā dienā es vai pasaule ap mani ir kļuvusi citāda. Bet ir viens, ko gribu pateikt, kas ir labs indikators, – kad esi ar tuvu cilvēku, rodas situācijas, kur otrs pasaka kādu rupju vārdu. Ne tev personīgi, bet vispār. Ja, to dzirdot, tev rodas kaut nedaudz nepatīkama sajūta, kaut kas nav pareizi. Bet ar Madaru man šī nepatīkamā sajūta nerodas."

Kā zināms, pāris ir kopā kopš 2010. gada, bet salaulājās slepenā ceremonijā 2014. gadā.

Pilnu interviju ar Regnāru Vaivaru lasiet žurnāla "Santa" decembra numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu