"Man vairs nav atļaujas dzīvot šeit." Slavenajam brazīlietim Felipem Gabrielam jāpamet Latvija (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/felipegabrieldsx

Latvijā dzīvojošais brazīliešu futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs nācis klajā ar paziņojumu - viņam pēc sešu gadu uzturēšanās Latvijā nu jādodas prom. 

Felipe vietnē "Instagram" saviem sekotājiem paziņoja, ka viņa laiks Latvijā ir noslēdzies. 

"Paldies jums. Nākamajā gadā būs septiņi gadi, kopš esmu Latvijā, bet izskatās, ka man vairs nav iespējas būt šeit. Katru gadu ir grūtāk un grūtāk dabūt dokumentus, sakārtot manu situāciju. Es dabūju oficiālu darbu un visu, kā migrācija prasa, bet beigās nesanāca un man vairs nav atļaujas dzīvot šeit. Tas ir sāpīgi, jo sešus gadus dzīvoju šeit. Ir bēdīgi tagad lidot prom. Es zinu, ka man ir vairāk lietu, ko dot. Vairāk lietu, ko darīt šeit. Bet varbūt ir laiks doties," publiskotajā video vietnē "Instagram" sacīja Latvijā dzīvojošais brazīlietis.

Viņš turpina: "Paldies jums, kas man seko šos sešus gadus. Es ļoti mīlu šo vietu, bet gan jau es būšu atpakaļ. Nākamajā vasarā mēģināšu atbraukt. Tas ir tik bēdīgi, ka pēc tā visa laika, ko es dzīvoju šeit, man jālido prom. Tā ir dzīve, un es ļoti novērtēju, ka jūs man esat.

Latvija izmainīja manu dzīvi. Esmu ļoti pateicīgs par to. Šeit atradu mīlestību - Rēziju. 

Visi cilvēki, kuri man ir parādā naudu, kuri čakarēja manu ceļu, es gribēju pateikt, ka es jums piedodu. Piedodiet, ja es kaut ko sliktu izdarīju šo sešu gadu laikā, bet es domāju, ka es vairāk labas lietas izdarīju nekā sliktas. 

Tas nav "atā", varbūt "uz redzēšanos". Paldies jums visiem un neaizmirstat - Latvijā viss ir labi! Izbeidziet to "viss ir slikti" lietu."

Nobeigumā viņš saviem sekotājiem un Latvijas iedzīvotājiem saka: "Sekojiet saviem sapņiem. Es atlidoju uz Latviju pirmo reizi pirms septiņiem gadiem ar vienu čemodānu. Nezināju nevienu šeit, nezināju valodu un viss, kas man ir tagad ir tikai tāpēc, ka es sekoju saviem sapņiem. Nebaidieties no saviem sapņiem. Mums vajag vairāk mīlestības - ģimenē, ar draugiem. Nedari rīt, ko tu vari darīt šodien. Pasakiet šodien saviem radiem, ka jūs mīlat viņus, jo nezini, vai rīt būs tāda iespēja. Latvija ir droša vieta, man šeit ļoti patīk." 

Felipes sekotāji komentāros izteica savu sašutumu par negaidītajiem jaunumiem. Dziedātājs Roberto Meloni bija izbrīnīts par Felipes prombraukšanu: "Vai tiešām tāds cilvēks kā tu, izcils piemērs ārzemniekiem Latvijā un dažiem "vietējiem" kuri pat paldies nemāk vai negrib pateikt, nav tiesības palikt Latvijā ? Es esmu bez vārdiem, bet es ceru ka kāds no mūsu galvenajiem skatīsies šo video un rītdienā iedos tev Latvijas goda pilsonību lai tu varētu atbraukt jebkurā brīdī bez čakariem un "h****m" (atvainojos par franču vārdu). Tas kas Tev notika ir ļoti negodīgi, bet protams tu esi pasaules cilvēks un jebkurā vietā atradīsi savus cilvekus un būsi laimīgs."

"Felipe! Es pat apraudājos. Paldies tev, ka esi," rakstīja influencere Agnija Grigule. 

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu