Džesija Džeja dažas stundas pirms koncerta paziņo, ka piedzīvojusi spontāno abortu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džesija Džeja
Džesija Džeja Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātāja Džesija Džeja (33) sociālajos tīklos nākusi klajā ar paziņojumu, ka piedzīvojusi spontāno abortu. 

"Vakar no rīta es smējos ar draudzeni, sakot: "Kā es rītvakar izturēšu savu koncertu Losandželosā, nepasakot visai auditorijai, ka esmu stāvoklī?". Bet vakar pēcpusdienā es baidījos no domas, vai vispār izturēšu koncertu, vai nesalūzīšu.

Pēc trešā ārsta apmeklējuma man paziņoja, ka bērniņa sirds vairs nepukst.

Man šķiet, ka es nekontrolēju savas emocijas. Iespējams, nožēlošu, ka publicēju šo. Bet varbūt arī ne, es patiesībā nezinu. Es zinu, ka vēlos dziedāt šovakar. Ne tāpēc, ka izvairos no bēdām un skumjām, bet tāpēc, ka zinu, ka šovakar dziedāšana man palīdzēs," vietnē "Instagram" raksta Džesija Džeja. 

Viņa skaidro, ka sākusi dziedāt kopš bērnības un dziedāšana viņu dziedē katru reizi, kad viņa piedzīvo smagu zaudējumu vai emocionālas sāpes.

"Nolēmu dzemdēt bērnu viena pati. Jo tas ir viss, ko es jebkad esmu vēlējusies, un dzīve ir īsa. Grūtniecības iestāšanās bija brīnums pats par sevi un pieredze, ko es nekad neaizmirsīšu, un es zinu, ka piedzīvošu to vēlreiz. Es joprojām esmu šokā, skumjas ir nepārvaramas, bet es zinu, ka esmu stipra, un es zinu, ka ar mani viss būs kārtībā," piebilda viņa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu