"Carnival Youth" nāk klajā ar latviešu kino mūzikas albumu "Naivais ku-kū" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Carnival Youth"
"Carnival Youth" Foto: publicitātes

Grupa "Carnival Youth" izdod jaunu ierakstu – albumu "Naivais ku-kū", kas sastāv no gan par klasiku kļuvušo, gan jaunāko latviešu filmu spilgtāko skaņu celiņu pērlēm jaunās, pašu veidotās aranžijās.

Pēdējā gada laikā kino dziesmu koncertprogramma "Naivais ku-kū" grupai ļāva sastapties ar visu paaudžu klausītājiem vairāk nekā 60 koncertos visā Latvijā.

"Nu beidzot esam gatavi mūsu auditorijai nodot šīs dziesmas arī studijas ieraksta formātā, kurā aranžijas izstrādātas vēl rūpīgāk un niansētāk, lai ļautu tām pavadīt arī jūsu ikdienas dzīves ritumu. Gatavojot brīvdienu brokastis, braucot mašīnā ar draugiem vai klusi pastaigājoties vienatnē, "Naivais ku-kū" albums ir gatavs būt par tavu kompanjonu," stāsta grupas dalībnieks Roberts Vanags.

Albums pieejams visās straumēšanas platformās un jau drīzumā būs pieejams arī CD formātā, to jau tagad ir iespējams pasūtīt grupas mājas lapā www.carnivalyouth.lv.

"Naivais ku-kū"
"Naivais ku-kū" Foto: publicitātes

Papildus šim drīzumā arī gaidāmi jauni suvenīri ar "Naivais ku-kū" simboliku.

Sadarbībā ar režisoru Uģi Olti tapis mūzikas video Imanta Kalniņa dziesmai "Piena ceļš" no 1985. gada filmas "Sprīdītis", ko "Carnival Youth" arī jau pavisam drīz nodos skatītāju vērtējumam.

Par "Naivais ku-kū" ideju "Carnival Youth" dalībnieki stāsta: "Kad pirms pāris gadiem mums radās iespēja filmas "Četri balti krekli" veidotājiem klātienē atskaņot savu versiju dziesmai "Dzeguzes balss", bijām pārsteigti, cik labi tā rezonēja. Tādēļ ņēmāmies padziļināti izpētīt latviešu kino mūziku un celt gaismā dziesmas, kuras jaunākās paaudzes nekad nav dzirdējušas, bet vecākās jau ir paspējušas piemirst."

Noklausies albumu!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu