Sanda Dejus: "Mans vīrs nav seksīgākais vīrietis pasaulē" (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV un radio ētera personība Sanda Dejus sabiedrībā ir zināma ar savu vienkāršību un spēju atklāti runāt pat par tādām “tabu” tēmām kā sekss un seksualitāte. Dejus atklāj – neskatoties uz to, ka pasaulē liela nozīme ir seksualitātei, izvēloties partneri, viņai tas nav bijis vadošais motīvs, līdz ar to vīrs viņas acīs nav seksīgākais vīrietis pasaulē.

Nevar noliegt, ka ārējam izskatam ir liela nozīme, dažkārt pat izšķiroša. Nereti cilvēki izlemj satikties ar pretējā dzimuma pārstāvi primāri seksapīla dēļ. Tam piekrīt arī Sanda Dejus. “Man liekas, ka diemžēl seksualitāte un seksapīls ir viens no galvenajiem vaļiem, kas tur pasauli,” Radio SuperHits YouTube šovā “Manas dzīves SuperHits” stāsta Dejus. Kaut, viņasprāt, seksualitāte ir pārvērtēta, augsti ārējā izskata standarti motivējot cilvēkus vairāk kustēties un nodarboties ar sportu.

Dejus atzīst, ka viņas dzīvē ārišķība nespēlē lielu lomu. Arī izvēloties partneri, noteicošais faktors nav bijis vīrieša izskats, seksapīls vai sniegums guļamistabā.

“Es viņu neizvēlējos mūžīgam seksam,” smejoties stāsta radio personība,

piebilstot, ka sekss līdz nāve mūs šķirs varētu būt labs laulības solījums. Tā vietā sievieti piesaistīja vīra vēlme viņu pieņemt tādu, kāda viņa ir, kas bijusi problēma iepriekšējiem partneriem.

Dejus uzskata, ka viņas vīrs nebūt nav seksīgākais vīrietis pasaulē. No sabiedrībā atpazīstamiem vīriešiem viņu visvairāk valdzina šovmenis, aktieris un dziedātājs Aleksandrs Reva, kurš Krievijas mūzikas aprindās pazīstams kā Artūrs Pirožkovs.

TV personība uzskata, ka īpaši seksapīls mākslinieks bijis savas karjeras sākumā. “Sevišķi sākuma klipos, kad viņš ar gariem matiem izpilda dziesmu “Плачь, детка”,” stāsta Dejus.

Nav noslēpums, ka Sanda Dejus ar vīru Raivi iepazinusies portālā “Otra puse”. Abi ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus un audzina meitu Dārtu.

Sarunu šova “Manas dzīves superhits” jaunās sērijas skatāmas katru ceturtdienu EHR mājaslapā, YouTube kanālā un EHR mobilajā aplikācijā. Tās ir atklātas un izklaidējošas sarunas par mūziku, dzīvi un likteņa pavērsieniem ar Latvijā ievērojamām personībām, ko pavadīs superhiti, kas bijuši līdzās viņu dzīves nozīmīgākajos brīžos. Kādi bija šie brīži un kā tie ietekmēja viesu dzīves, un ko no tiem varam mācīties mēs, to ik nedēļu noskaidro šova vadītājs Valdis Čirksts.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu