Stiliste Indra Salceviča iesaistās labdarības akcijā un izstrādā picas recepti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Indra Salceviča
Indra Salceviča Foto: Indras Salcevičas privātais arhīvs

Kulinārijas blogeris Rojs Puķe jeb Pipars aicina piedalīties viņa īstenotajā akcijā "Ēd un ziedo", kuras laikā, iegādājoties jebkuru picu maiznīcā "Laba maize", viens eiro tiek ziedots priekšlaicīgi dzimušās Betijas rehabilitācijai. Savu artavu labdarības akcijā ielikusi arī stiliste Indra Salceviča.

"Kulinārija ir lielisks lauciņš eksperimentiem un jaunu garšu meklējumiem. Kādu dienu man radās doma, ka šoreiz mēs apmeklētājiem varētu piedāvāt ko neikdienišķu, bet ar savu rozīnīti, un sapratu, ka jādod iespēja izpausties cilvēkiem, kuriem gatavošana un jaunu ēdienu radīšana nav gluži ikdiena, jo gatavot mājās un radīt recepti, kuru iekļauj ēdienkartē apmeklētājiem, nav gluži viens un tas pats. Uzrunāju Indru, un jau pēc pāris dienām mēs tikāmies maiznīcā!" stāsta projekta autors Rojs Puķe.

Indras Salcevičas radītā pica
Indras Salcevičas radītā pica Foto: publicitātes

Pipars labdarības akciju “Ēd un ziedo” aizsāka 2018. gada rudenī, aicinot ikvienu baudīt īpašo kafejnīcas "Lielais Kristaps” “Piparburgeri”, no kura 1 eiro tika ziedots Markusa atbalstam. Savukārt šā gada martā Pipars aicināja visus doties uz "MUNCH Barbecue", lai vāktu līdzekļus dvīņubrālīšu rehabilitācijai centrā "Poga". 

Betijas stāsts

Betija pasaulē ieradās 11 nedēļas pirms noliktā laika. Kaut arī ģimene ir ļoti daudz darījusi Betijas veselības uzlabošanā, mazulīte šobrīd pati nevar apsēsties, nerāpo un neceļas kājās, viņai nepieciešama liela vecāku uzmanība un gādība. Mazulīte ir ļoti pozitīva, draudzīga un smaidīga. Kā mamma saka: “Liela pļāpiņa ar sprogainiem matiem.” Betijai patīk grāmatas, īpaši lielā brāļa enciklopēdija par dzīvniekiem, puzles likšana un rotaļas ar lellēm. Vecāku sapnis ir, lai Betija pati pieceltos uz savām kājiņām. Lai tas notiktu, vajadzīgs laiks un līdzekļi, kuru ģimenei šobrīd pietrūkst. Betijas rehabilitācijas kursa izmaksas ir 1760 eiro. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu