Atis Auzāns atklāti par trešo laulību ar 12 gadus jaunāko sieviņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Atis Auzāns
Atis Auzāns Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķim un dziedātājam Atim Auzānam, kurš nākamā gada janvārī svinēs 51. dzimšanas dienu, ar trešo sievu Ludmilu ir 12 gadu vecuma starpība - abi apprecējās 2013. gadā un ir kopā joprojām.

Šovā "Pasaki to skaļi" Auzāns atklāja, ka mīļoto noskatījis koledžā, kurā vadījis ansambli un mācījis viņas kursabiedrenēm dziedāt: "Es jau viņu biju pamanījis iepriekš. Viņai bija varbūt 17 vai 18 gadu, man - pieliec 12... Tad, kad es viņu ieraudzīju, manī iekšā kaut kas saslēdzās. Es pat nezinu, kas. Katrreiz, kad viņu redzēju..."

Auzāns uzskata: "Tas, ka mēs viens otru atradām, jau bija ieplānots sen, sen atpakaļ, kad vēl nebijām šajā pasaulē. Es biju jau divreiz precējies. Otrā laulība gan bija vienkārši solījuma izpildīšana, jo bijām kopā, bet laulību noslēdzām faktiski tikai uzturēšanās atļaujas dēļ. Savukārt mana pirmā laulība bija ne gluži neveiksmīga, jo vismaz nāca pasaulē mana meita Agate, kas tagad ārzemēs studē mikrobioloģiju."

Atis saka lielu paldies savai sievai Ļudai, jo ir pozitīvā ziņā no viņas atkarīgs - vienmēr, kad mīļotā ir blakus, viss dzīvē sakārtojas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu