Mazajā ģildē adventes koncerts "Ar sniega pārslām dejojot"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Annija Putniņa
Annija Putniņa Foto: publicitātes

Svētdien, 12. decembrī, plkst.17 Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā (RKTMC) "Mazā ģilde" notiks adventes koncerts ģimenēm "Ar sniega pārslām dejojot", informē Mazās ģildes projektu vadītāja Elīna Čipāne.

Koncertā uzstāsies dziedātāja Annija Putniņa ar pavadošo grupu. Koncertu varēs skatīties klātienē, izņemot ielūgumus "Biļešu paradīze" kasēs, vai tiešraidē RKTMC "Mazā ģilde" Facebook lapā un www.mazagilde.lv.

Katru gadu Ziemassvētku laiks nāk apciemot mūs ne tikai ar piparkūku un krustnagliņu smaržu, bet arī ar satraukumu un steigu. Skanīgais soprāns Annija Putniņa Trešās adventes koncerta ģimenēm klausītājus aizvedīs muzikālā ceļojumā no pirmssvētku drudža līdz bērnības piparkūku smaržai un sniegpārsliņu dejām! Anniju Putniņu šajā ceļojumā pavadīs instrumentālā grupa virtuozā pianista Raimonda Petrauska vadībā – Raimonds Petrauskis (klavieres), Oskars Petrauskis (saksofons) un Ernests Mediņš (sitaminstrumenti).

Programmā skanēs Ziemassvētku skaistākās melodijas latviešu un angļu valodā - "Pošam visu greznā rotā", "Balts sniedziņš snieg uz skujiņām", "Let It Snow", kā arī fragmenti no Brodvejas mūzikliem un no tādiem uzvedumiem kā "Mūzikas skaņas", "Mana skaistā lēdija", "Ledus sirds" u.c..

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas no 6. decembra pieejami “Biļešu paradīze” kasēs, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina negatīvu Covid-19 testa rezultātu, pilnu vakcinācijas kursu vai Covid-19 pārslimošanu pēdējo 6 mēnešu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu