"Mīla kemperī" Normunds skaidro savu dīvaino uzvedību šovā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai gan latino deju eksperts Normunds šovā "Mīla kemperī" tā arī neatrada savu otro pusīti, pēc atgriešanās Latvijā viņam izveidojušās pavisam jaunas attiecības ar meiteni, kuru pirms tam sauca vienkārši par draudzeni.

"Beigās es vairs nebiju es, jo biju noguris un sanāca tā, ka man tuvam cilvēkam Latvijā bija veselības problēmas. Biju dusmīgs uz sevi, ka nevarēju būt tur, bet gan tolaik atrados Horvātijā. Tas viss mani salauza, un vienkārši uz kādu to izliku. Tas gan nekādā veidā neattaisno to, ko izdarīju, - par saviem vārdiem ir jāatbild jebkurā gadījumā," savu uzvedību šova laikā skaidro dejotājs.

Normunds pēc atgriešanās Latvijā atvainojās šova dalībniecei Sintai, uz kuru viņš ceļojuma laikā izgāza savas dusmas un bezspēcību.

Normunds stāsta, ka attiecības ir sākuma stadijā un viņš vēl īsti nevēlas nevienam par tām publiski stāstīt, taču atklāja dažus faktus par mīļoto: "Mēs esam pazīstami jau vairākus gadus, un mūsu kontakts sāka iet šajā virzienā jau pirms šova sākuma. Kad atgriezos, sākām būvēt uz tā. Viņas raksturā man vislabāk patīk tas, ka viņa ir patstāvīga un nekad nebūs tas cilvēks, kas skries otram pakaļ. Tāpat kā es. Mums tādā ziņā ir ļoti sakritīgs raksturs. Protams, abi esam arī ietiepīgi, bet tad jau redzēs, kā tas viss realizēsies dzīvē."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu