Pikantēriju šova saskanīgākais pāris mirkli pirms fināla saiet ragos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Alise un Rūdolfs
Alise un Rūdolfs Foto: publicitātes

Iepazīšanās un ceļojumu šova "Mīla kemperī" tuvākais pārītis - Alise un Rūdolfs, - dodoties uz Itāliju, kur tiks noskaidroti uzvarētāji, turējās viens no otra atstatus, jo bija saplēsušies par ko nenozīmīgu.

"Es uz Venēciju braucu tādām saskābušām sajūtām, jo īsi pirms brauciena sastrīdējāmies. Tad, kad gaidījām prāmi, es palūdzu Rūdžijam nofočēt mani - tajā procesā mums sanāca nedaudz pastrīdēties.

Mums bija domstarpības par to, kā kam būtu jāizskatās un jāpozē.

Stāsts ir tāds, ka es viņu bildēju un es jau esmu pieradusi būt kameras priekšā, zinu kā citus fotografēt, un tikai jau viņa labā teicu, kā ko pagriezt," atklāj Alise.

Viņa turpina: "Viņš to sāka uztvert personīgi un paziņoja, ka grib savu, nevis manu bildi. Man bija tāds - ok, ja tu tik personīgi uztver lietas, kuras saku tavā labā, tad es ar tevi nerunāšu kādu laiku. Un nevis spīta pēc nerunāšu, bet gan distances ievērošanas nolūkos. Es varēju just, ka viņam kaut kāds stress bija uznācis, tomēr jau trīs nedēļas esam kopā visu diennakti." Kamēr starp abiem mīlas balodīšiem virmoja dusmas, otrs fināla pāris, Oskars un Elīna baudīja viens otra kompāniju.

Lai gan Oskars atzina, ka Alise un Rūdolfs ir saskanīgāki par viņiem, viņš tomēr ir sportists un darīs visu, lai iegūtu uzvaru, jo nemāk zaudēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu