Siguldā Marijas Naumovas Ziemassvētku koncerts (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Marija Naumova
Marija Naumova Foto: publicitātes

10. decembrī plkst. 19.00 Siguldas novada kultūras centrā "Siguldas devons" gaidāms melodisks dziedātājas Marijas Naumovas koncerts "Gavilējiet, zvaigznes", kas ļaus sajust svētku brīnumaino noskaņu.

Ziemassvētku programma ir veltījums zemei. Koncertā skanēs gan Raimonda Paula, gan Nika Matvejeva zināmas un pavisam nedzirdētas kompozīcijas, Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Ingus Feldmaņa dziesmas, gan dziesmas no Marijas pēdējā albuma "Uz ilūziju tilta", kā arī jaunas orģinālkompozīcijas.

Koncertā muzicēs - Rolands Beļēvičs (taustiņi), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Andris Buiķis (bungas), Līga Robežniece (balss), Jegors Kovaikovs (ģitāra).

Koncerta ilgums 90 min.

Biļešu cenas no 16.00 līdz 25.00 eiro. Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs vai elektroniski.

Ieeja koncertā apmeklētājiem, kas ir veikuši pilnu vakcinācijas kursu, uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu (pēdējo 6 mēnešu laikā). Koncerta laikā jānēsā FFP2 maskas. Uz pasākumu obligāti jāņem līdzi arī personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), lai varētu apliecināt sertifikāta atbilstību.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu