Video ⟩ Džilindžers: negribēju dienēt armijā, tāpēc simulēju reaktīvo depresiju (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Skandalozais režisors Dž.Dž.Džilindžers radio SuperHits Youtube šovā "Manas dzīves superhits" atceras, kā agrā jaunībā neesot gribējis pakļauties citu pavēlēm un mācīties kā pareizi jāsaklāj gulta, tāpēc, lai izvairītos no iesaukuma armijā, iegādājies psihiatrijas grāmatu un atradis sev vēlamo diagnozi.

"Ārstiem patīk tas vienkāršais pacients – ne sarežģītais; tāds kurš stāsta to, kas mācīts psihiatrijas grāmatās, lai var ātri noteikt diagnozi. Tā bija tīra improvizācija, tajā brīdi sapratu, ka laikam vajadzētu ar teātri nodarboties,” radio šovā "Manas dzīves superhits" atzīst Džilindžers. Reaktīvā depresija ir diagnoze, kuru viegli iegūt jebkuram, kurš nonācis dzīvē sarežģītākā situācijā nekā ierasts, taču tā neliedz neko, arī iegūt tiesības. Režisors, psihiatrijas klīnikā uzturoties aptuveni mēnesi, esot pat pārāk iejuties tēlā: "Beigās biju tā iegājis lomā, ka pēc mēneša, kad tā diagnoze jau bija piešķirta, mani negribēja laist ārā - teica, lai es paskatoties uz sevi, kā izskatos, pēc nedēļas tāpat būšot jānāk atpakaļ."

Sarunu šova "Manas dzīves superhits" jaunās sērijas skatāmas katru ceturtdienu EHR mājaslapā, YouTube kanālā un EHR mobilajā aplikācijā. Tās ir atklātas un izklaidējošas sarunas par mūziku, dzīvi un likteņa pavērsieniem ar Latvijā ievērojamām personībām, ko pavadīs superhiti, kas bijuši līdzās viņu dzīves nozīmīgākajos brīžos. Kādi bija šie brīži un kā tie ietekmēja viesu dzīves, un ko no tiem varam mācīties mēs, to ik nedēļu noskaidro šova vadītājs Valdis Čirksts.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu