"Es mēģināju viņu piespiest apstāties." Ceturtā sieviete apsūdz aktieri Krisu Notu seksuālā vardarbībā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Ceturtā sieviete apsūdzējusi seriāla "Sekss un lielpilsēta" aktieri Krisu Notu seksuālā vardarbībā, vēsta portāls "Page Six". 

Dziedātāja Liza Džentila apgalvoja, ka Nots 2002. gadā seksuāli izmantojis viņu sievietes dzīvoklī, kā arī draudējis sagraut viņas karjeru, ja dziedātāja kādam par to pastāstīs. 

"Man bija bail nākt klajā ar šo informāciju, jo Notam ir vara un viņš draudēja sagraut manu karjeru," sacīja Džentila. 

Sieviete pastāstīja, ka pirmo reizi aktieri satikusi kādā restorānā 1998. gadā.

"Es bieži redzēju Krisu tur pusdienojam un pavadām laiku, jo es ar ģimeni un draugiem apmeklēju šo restorānu," sacīja Liza. 

Kad viņa gatavojās pamest restorānu 2002. gadā, Nots piedāvājis aizvest sievieti mājās.

"Kad mēs ieradāmies manā dzīvoklī, viņš jautāja, vai varētu ienākt. Es viņam teicu, ka man nav, ko viņam piedāvāt iedzert. Un viņš teica, ka tas nekas. Viņš tikai gribējis redzēt, kur es dzīvoju," stāstīja Džentila.

Ieejot dzīvoklī, Nots teju nekavējoties sācis sievieti skūpstīt.

"Tad viņš atspiedās pret virtuves galda virsmu un ar varu pievilka mani pie sevis. Viņš pieskārās man. Man kļuva neērti," skaidroja sieviete.

Džentila sacīja, ka viņš kļuvis agresīvāks un atvēris viņas krūšturi, kaut arī sieviete protestējusi.

"Es mēģināju viņu piespiest apstāties. Tad Nots lika man novilkt viņa kreklu, tad spieda aiztikt viņa dzimumlocekli. Man beidzot izdevās viņu atgrūst un izkļūt no viņa tvēriena," sacīja Džentila. 

Viņa apgalvoja, ka Nots kļuvis ārkārtīgi dusmīgs un sācis kliegt un saukt sievieti par kuci, tad pametis dzīvokli. Nākamajā dienā aktieris zvanījis un izteicis sievietei draudus.

"Viņš mani brīdināja, ka, ja es kādreiz pastāstīšu kādai dzīvai dvēselei par to, kas notika iepriekšējā vakarā, viņš sabojās manu karjeru," skaidroja sieviete.

Liza sacīja, ka nolēmusi runāt par šo pieredzi, lai atbalstītu citas Nota upures: "Es uzskatu, ka mums vajadzētu tikties tiesā, lai sauktu Nota kungu pie atbildības par to, ko viņš izdarījis."

Jau vēstīts, ka Nots izskanējušās apsūdzības noliedz.

Savukārt Nota kolēģes seriālā "Sekss un lielpilsēta" - Sāra Džesika Pārkere, Sintija Niksone un Kristīna Deivisa - kopīgā paziņojumā sacīja: "Mēs esam dziļi apbēdinātas, dzirdot apsūdzības pret Krisu Notu. Mēs atbalstām sievietes, kuras ir nākušas klajā un dalījušās savā sāpīgajā pieredzē. Mēs zinām, ka par to runāt noteikti ir ļoti sarežģīti, un mēs viņas par to uzslavējam."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu