Foto ⟩ Pirmais ieskats LTV Vecgada šovā “Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

31. decembrī LTV aicina veco gadu pavadīt kopā ar Raimondu Paulu, estrādes zvaigznēm un sabiedrībā mīlētiem un cienītiem viesiem krāšņā Vecgada šovā, baudot skaistas melodijas, spožas dejas un aizraujošas sarunas.

Deju ritmi iekustinās kājas un pārņems visu ķermeni. Bet tas nebūt nav viss - Maestro ne tikai parūpēsies par ritmiem, bet arī pamanīsies visus izaicināt. Reiz viņš teicis, ka “latviešiem ar humoru ir tā kā ir – viss sācies un beidzies ar Blaumani”. Vai tā tiešām ir? Šo Raimonda Paula izaicinājumu pieņems šova vadītāji Sanda Dejus un Lauris Subatnieks, kuri deju starplaikos mēģinās vienreiz par visām reizēm noskaidrot atbildi uz jautājumu – kas notiek Latvijā ar humoru?

Uz skatuves – pats maestro Raimonds Pauls un mūsu estrādes zvaigznes: Latvijas Radio Bigbends, solisti – Intars Busulis, Kristīne Prauliņa, Ieva Kerēvica, Žoržs Siksna, Aija Vītoliņa, Veronika Plotņikova, Dināra Rudāne, Daumants Kalniņš un citi. Dejos lieliskie “Dzirnu” dejotāji, gaidāmi arī sabiedrībā mīlēti un cienīti viesi.

“Būsim priecīgi, nevajag uztraukties un bēdāties!” teic šova mūzikas producents Juris Vaivods un ielūdz iedejot Jaunajā gadā Raimonda Paula deju ritmos. Šova režisors Intars Rešetins: “Skatītājus aicinu noskaņoties pozitīvi – būs ļoti daudz krāšņu pārsteigumu un mēs, radošā komanda, mēģināsim piemest arī pagalīti humoram!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu