"Prikolu" gads? Ļaudis pauž nožēlu par Eirovīzijas nacionālās atlases dalībnieku sarakstu (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LTV/ Aksels Roberts Zirnis

Trešdien, 5. janvārī, tika nosaukti 16 pusfinālisti, kuri cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Par dalībnieku sarakstu pārsteigumu pauda virkne sociālo tīklu lietotāju.

Jau vēstīts, ka šogad konkursā "Supernova 2022" piedalās vairāki iepriekšējo gadu dalībnieki, piemēram, Markus Riva, Aminata, Miks Dukurs un Ralfs Eilands, kurš šogad uz skatuves kāps kopā ar radio ētera balsi un humoristu Kasparu Breidaku apvienībā "Mēs jūs mīlam". Starp dalībniekiem ir arī joku grupa "Bermudu divstūris" un "X Faktorā" tapušais duets "Bujāns", kas apvieno Latvijā atzītus mūziķus Intaru Busuli un Reini Sējānu no "Instrumentiem". 

Tiesa, daudzi Eirovīzijas fani pauduši nožēlu par dalībnieku sarakstu. Lūk, dažas no "tviterpērlēm"!

Jau ziņots, ka dalībai Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” pusfinālā izvēlēti 16 dalībnieki, kuri jau pēc mēneša – 5. februārī – televīzijas tiešraidē sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Vēl vienu pusfinālistu no 10. līdz 14. janvārim interneta balsojumā būs iespēja izvēlēties skatītājiem. 

Dziesmu un izpildītāju iekļūšanu “Supernova 2022” pusfinālā noteica LTV izvēlētā žūrija. Konkursa “Supernova” mērķis ir atrast spožu mākslinieku un populārās mūzikas skaņdarbu, kas pārstāvēs Latviju vērienīgajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā (pusfināli notiks 10. un 12. maijā, fināls – 14. maijā).

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu