Foto ⟩ Latviešu aktieri pulcējas psiholoģiskā trillera “Bezvēsts pazudušās” 2. sezonas atklāšanas pasākumā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien, 10. janvārī, kinoteātrī “Splendid Palace” ar svinīgo prezentācijas pasākumu un pirmo divu sēriju pirmizrādi tika atklāta latviešu seriāla “Bezvēsts pazudušās” otrā sezona.

Svinīgā sarīkojuma viesus pie ieejas durvīm sagaidīja un sveicināja vīri melnos apmetņos ar kapucēm, bet pie kinoteātra ieejas durvīm tika iedegtas lāpas – psiholoģiskā trillera tematiskajās sektantisma noskaņās.

Viesu vidū bija seriāla “Bezvēsts pazudušās” iemīļoti latviešu aktieri – Andris Keišs, Imants Strads, tostarp pirmās sezonas galvenās lomas izpildītājs, krievu izcelsmes aktieris, kurš strādā Latvijā un Krievijā – Nikolajs Šestaks,

jaunais režisors Henrijs Arājs, Liepājas teātra aktrise Elizabete Marija Brante. Svinīgās uzrunas teica seriāla producente Lelde Kovaļova, pēc kuras romāna motīviem veidota seriāla pirmā sezona, kā arī otrās sezonas režisors un scenārists Vlads Kovaļovs.

“Bezvēsts pazudušās” otro sezonu demonstrēs pašmāju straumēšanas platformā “Tet” jau no 20. janvāra kopā pavisam sešās sērijās un vienā dokumentālajā pielikumā par seriāla tapšanu.

Lomās –seriāla “Nemīlētie” zvaigzne Andrejs Alens, Imants Strads, Juris Žagars, Kristīne Nevarauska, Rēzija Kalniņa, Ieva Segliņa, Niklāvs Kurpnieks, Andris Keišs, Andris Daugaviņš un daudzi citi.

Jaunais žurnālists Toms ierodas mazpilsētā Mēronā, lai apskatītu vietu, kurā reiz zaudējis savu ģimeni, bet negaidīti nokļūst traģisku un šokējošu notikumu epicentrā.

Pilsētas vienīgā fabrika tiek slēgta, un lielākā daļa mazpilsētas iedzīvotāju negaidīti zaudē darbu. Sāk attīstīties sekta, kas iedzīvotājus sadala starp tās atbalstītājiem un noliedzējiem, un izrādās, ka ļaunākais vēl tikai gaidāms.

“Bezvēsts pazudušās” bija viens no gada skatītākajiem seriāliem “Tet” platformā, to uzņēma Mālpils muižā, Mālpilī un Valmierā. Uzņemšanas laukumā tika iesaistīta vēl nebijusi plaša komanda, tajā skaitā profesionāli kaskadieri un glābēji.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu