Magoni izbrīna seksa ekspertes Ritas Lasmanes padomi (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigznei Magonei Šutovienei pēc vairākkārtējām neveiksmēm mīlas frontē palīdzēt steidz seksa eksperte Rita Lasmane. 

Lauku saimniece ar dzejnieces dvēseli pēc šķiršanās no vīra Žaņa sapņo satikt spēcīgu, gādīgu, uzticamu vīrieti, ar kuru kopā veidot harmonisku ģimeni, bet reālajā dzīvē trāpās tikai vienas vienīgas “staigājošas nepatikšanas”. Kas te par vainu? Kāpēc šī sieviete pievelk tikai un vienīgi galīgi neatbilstošus vīriešus?

Šis jautājums jau ilgāku laiku nedod miera Ievai Brantei no 360TV šova “Ķibeles mūsmājās,” tāpēc viņa ir noorganizējusi Magonei pārsteiguma satikšanos ar nevienu citu kā izslavēto seksa guru Ritu Lasmani. Bet, kur ir Rita, tur pilnīgi noteikti sarunas iegūst pikantu raksturu.

Abas dāmas ir vienisprātis – ja satikušies īstie cilvēki, arī gultas lietās viss būs kārtībā. Bet, lai to īsto satiktu, vispirms ir pašai skaidri jāzina, ko īsti vēlies, tāpēc nākamais uzdevums Magonei ir “mīlas kartes” sastādīšana. Turklāt Magoni jo īpaši izbrīna Ritas apgalvojums, ka īsto vīrieti varot saost!

Magone savā mīlas kartē norādīja, ka viņa sev līdzās vēlētos redzēt garu vīrieti ar stiprām rokām un lielām plaukstām. Lai arī Magonei ir vienaldzīga vīrieša acu un matu krāsa, viņa atzīst, ka svarīgi ir tas, lai viņš nebūtu "ar lielu vēderu" un nesmirdētu pēc sviedriem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu