Kanje Vests saceļ traci soctīklos, jo neesot uzaicināts uz meitas dzimšanas dienas ballīti (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kanje Vests
Kanje Vests Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu reperis Kanje Vests jeb vienkārši Je (Ye) apgalvo, ka nav ticis uzaicināts uz meitas Čikāgas ceturto dzimšanas dienas ballīti, un sociālajos tīklos vērsās pret bijušo sievu Kimu Kardašjanu. 

Sestdien, 15. janvārī, Vests publiskoja video, apgalvojot, ka Kardašjana nav viņam atklājusi adresi, kur notiek meitas dzimšanas dienas ballīte. 

"Es šo publicēju tikai tāpēc, ka man vajag jūsu atbalstu. Es zvanīju Kimai, rakstīju auklītēm, sazvanījos ar Tristanu [Tomsonu, Hlojas Kardašjanas bijušo draugu un meitas tēvu], viņš teica, ka uzjautās Hlojai.

Neviens man neatklāj manas meitas dzimšanas dienas ballītes adresi, un viņai iespiedīsies atmiņā tas, ka es tur nebiju klāt," publiskotajā video sacīja Vests.

Tāpat reperis piebilda, ka viņam tobrīd bija jāatrodas Maiami, lai rakstītu jauno albumu, bet viņš meitas dēļ izmainījis savus plānus. 

Mirkli vēlāk Vests paziņoja, ka tomēr ieradies uz meitas ballīti. "Es šobrīd esmu ļoti priecīgs," pavēstīja Vests, norādot, ka reperis Treviss Skots, Kimas pusmāsas Kailijas Dženeres dzīvesbiedrs, atklāja, kur norisinās ballīte, jo tika svinēta ne tikai Čikāgas, bet arī Skota un Dženeres meitas Stormijas dzimšanas diena. "Kailija mani ielaida, jo apsardze mani atkal gribēja apturēt."

Izdevumam "Page Six" pietuvināts avots apgalvo, ka Kardašjana nekad nav stājusies ceļā un vienmēr ļāvusi Vestam tikties ar bērniem. "Kima ir pielikusi visas pūles, lai uzaicinātu un iekļautu Kanji katrā pasākumā. Viņš bija Nortas un Seinta dzimšanas dienā. Viņa pārliecinājās, ka bērni viņu apsveic Tēva dienā, viņa dzimšanas dienā un Ziemassvētkos."

Tāpat avots atklāj, ka sākotnējais plāns bija tāds, ka Čikāga pavada pēcpusdienu ar Kimu un Stormiju, bet vakarā dodas uz tēta rīkotu ballīti.

Jau ziņots, ka Kima Kardašjana iesniedza šķiršanās prasību pērnā gada februārī pēc septiņiem laulībā pavadītiem gadiem. Kardašjanai un Vestam ir četri kopīgi bērni.

Kopš pērnā gada oktobra Kardašjana esot attiecībās ar komiķi Pītu Deividsonu. Lai arī Vests ir publiski paudis gatavību atgūt Kardašjanu, šā gada sākumā viņš sāka romānu ar itāļu izcelsmes aktrisi Džūliju Foksu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu