"Labāk nepaliek..." Mārtiņš Rītiņš ar Covid-19 ievietots reanimācijā (49)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka šefpavārs Mārtiņš Rītiņš nonācis slimnīcā ar Covid-19. "Apollo.lv" sazinājās ar šefpavāra brāli Jāni Rītiņu, lai noskaidrotu, kāds ir Mārtiņa pašreizējais veselības stāvoklis.

Pirms nedēļas Mārtiņa Rītiņa brālis Jānis "Apollo.lv" atklāja, ka šefpavāra stāvoklis uzlabojas ar skābekļa masku vien, taču 17. janvārī noskaidrots, ka Mārtiņa veselības stāvoklis neuzlabojas un viņš ievietots reanimācijā. 

"Uz labo pusi nav gājis. Viņš ir reanimācijā. Viņam rīklē ievietota truba, viņš ir mākslīgi iemidzināts. Labas ziņas nav diemžēl.

Ārsti saka, ka labāk nepaliek un vienkārši jāgaida.

It kā tā pirmā nedēļa ir tāda, kurā nekas daudz nevar notikt, un otrā nedēļa, kas sākās tagad, tā ir tā kritiskā. Pirmajā nedēļā viņam sistēma mēģina pierast pie tās jaunās elpošanas," atklāja Mārtiņa brālis.

Mārtiņš Rītiņš ir vakcinēts pret Covid-19, kā arī ir saņēmis balstvakcīnu. Šefpavārs nonācis slimnīcā neilgi pēc Ziemassvētkiem.

Atgādinām, ka 1. decembrī tika prezentēta bijušā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna mīļotās sievietes Lindas Apses grāmata "De Profundis. Mārtiņš Rītiņš" - par šefpavāru Mārtiņu Rītiņu.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu