Par "TikTok" sensāciju kļūst sieviete, kura pārēdās suši un nonāca slimnīcā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: tiktok.com/@danielleshap

24 gadus vecā Daniela Šapiro vēlējās iztērēt savus 50 dolārus (44 eiro) godam, apmeklējot "ēd, cik vēlies" tipa suši restorānu Kalifornijā, ASV.

Sieviete vietnē "Tik Tok" dalījās ar video, kur apgalvo, ka apēdusi 32 suši gabaliņus. Diemžēl restorāna apmeklējums beidzies ar nonākšanu slimnīcā. 

Šapiro tika nogādāta ārstniecības iestādē pēc tam, kad sajutusi sāpes vēderā. Viņai tika atklāts gastroezofageālais atvilnis, kad kuņģa saturs mēdz nonākt atpakaļ barības vadā vai pat augstāk.

Viņa ar savu pieredzes stāstu padalījās "Tik Tok" 23. decembrī, parādot milzīgo ēdiena porciju.

""Ēd, cik gribi" suši piedzīvoja neveiksmi..." rakstīja jaunā sieviete. 

"Esmu liela suši fane. Ja man paveicas, ēdu to pāris reizes mēnesī. Mēs ar draudzeni ļoti vēlējāmies izmēģināt šā restorāna koncepta pieredzi. Mūsu vakariņas ilga aptuveni divas stundas, jo mēs bijām tā pārēdušās, ka nācās iepauzēt," atklāj Šapiro. 

Viņa sāka ar miso zupu, četriem Ķīnas tradicionālajiem pelmeņiem un fritētiem halapenjo pipariem. Tad viņa baudīja četrus dažādus suši veidus, kopumā apēdot 32 gabaliņus. 

Pēc kāda laika Šapiro sajutusi sāpes vēderā. "Pēc vakariņām mēs aptuveni 30 minūtes sēdējām mašīnā, jo bijām pārēdušās. Mans vēders likās piepūties, un šķita, ka tajā briest rīsi."

Viņa aizbrauca uz sava drauga māju un devās pie miera. "Tonakt es gulēju pie drauga un man bija visšausmīgākās vēdergraizes. Es gan neko daudz nedomāju, jo biju pārēdusies. Neesmu rīta cilvēks, taču pamodos sešos, un zināju, ka kaut kas nav kārtībā," tā Šapiro. 

"Vēderā un krūtīs jutu neizturamas sāpes, un bija grūti ievilkt elpu," saka jaunā sieviete, kuras draugs kopā ar vecmāmiņu nogādāja viņu slimnīcā, kur viņai tika konstatēts atvilnis.

Pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas Šapiro atklāja, ka tikai pēc vairākām dienām atkal jutusies labi.

Neraugoties uz traumatisko pieredzi, viņa turpinās ēst suši. "Es noteikti atkal ēdīšu suši! Šī pieredze man nelaupīja mīlestību pret suši, bet pret "ēd, cik vēlies" gan! Nākamreiz es klausīšu savam ķermenim un ēdīšu prātīgāk," secina Šapiro. 

Suši mīļotājas video līdz šim ieguvis 1,3 miljonus skatījumu.

@danielleshap

All you can eat sushi gone wrong… 🥴

♬ Originalton - POV’s
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu