Slavenu "tiktokeri" un "Netflix" seriāla aktrisi apsūdz seksuālā uzmācībā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

7. janvārī straumēšanas vietnē "Netflix" nonāca realitātes seriāls "Hype House", kurā piedalās pasaulslaveni satura veidotāji jeb influenceri. Viņu vidū vajadzēja būt arī Sjennai Mejai Gomesai, kurai vietnē "Tik Tok" seko 6,8 miljoni, taču viņas vārds ierauts skandālā. 

Sjenna Meja Gomesa un Džeks Raits ir "Tik Tok" zvaigznes no Kalifornijas, ASV. Viņi abi bija daļa no "Hype House", taču Gomesa tajā gandrīz vispār neparādās, neraugoties uz to, ka viņas vārds tika oficiāli izziņots un pat iekļauts seriāla reklāmas materiālos.

18 gadus vecā Gomesa pērn tika ierauta skandālā - 2021. gada maijā kāds liecinieks apsūdzēja viņu seksuālā uzmācībā. 

Gomesa un Raits nekad publiski neapstiprināja savas attiecības, lai gan 2020. gada nogalē dalījās ar video, kur redzami skūpstoties, apskaujoties, mīlinoties un dejojot. Viņu plaukstošajam mīlasstāstam sekoja līdzi miljoniem cilvēku - Gomesai 14,5 miljoni, bet Raitam - 8,5 miljoni. 

2021. gadā pāris pārstāja publicēt kopīgus video, un 30. maijā Raita draugs un liecinieks Meisons Rico, kuram ir 184 tūkstoši "Tik Tok" sekotāju, publiskoja ierakstu, apgalvojot, ka Gomesa bijusi seksuāli vardarbīga pret Raitu, kā arī verbāli aizskārusi viņu un citus. 

Ar Rico ierakstu dalījās pats Raits, un sociālo tīklu lietotāji novērsās no Gomesas, kura visas apsūdzības noraidīja, sakot, ka viņai nemaz neesot bijušas seksuāla rakstura attiecības ar Raitu un viņai esot neērti atklāt sīkāku informāciju par viņas seksuālo vēsturi, jo viņa tolaik bija nepilngadīga.

Pats Raits vēl nav nācis klajā ar paziņojumu, vai viņš bijis seksuāla uzbrukuma upuris, vien norādījis: "Es iedrošinu savu bērnības draudzeni Sjennu meklēt palīdzību un atbalstu, kas viņai ir nepieciešams."

"Netflix" seriāla "Hype House" skatītāji norādīja, ka Gomesa teju vispār nav manāma seriālā, neskaitot pirmo sēriju, kur viņa uz mirkli ir redzama kādā ballītē, kas notikusi 2021. gada sākumā. 

"Netflix" nav nācis klajā ar oficiālu paziņojumu par lēmumu izņemt Gomesu no seriāla, savukārt viens no seriāla dalībniekiem Lerijs Merits kādā tiešraidē atklāja, ka plānotais sižets, kas aptver Gomesu un Raitu, tika atcelts viņu savstarpējo "domstarpību un problēmu" dēļ.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu