Sipenieces meita iepauzējusi studijas un strādā seksšopā (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

TV personības Baibas Sipenieces-Gavares (51) un mākslinieka Aivara Vilipsōna (57) meita Grieta Sipeniece (22) uz laiku pārtraukusi studijas un strādā intīmpreču veikalā.

Baiba Sipeniece-Gavare ar meitām Grietu un Hermīni vada "Youtube" raidījumu "Sviests manā galvā", un pirmajā sērijā Grieta iepazīstināja ar sevi un savu nodarbošanos. 

TV sejas atvase atklāja, ka strādā intīmpreču veikalā "Sexy Style", un tas esot brīnišķīgs darbs. 

"Tiešām - man ļoti patīk, tā ir viena no mīļākajām vietām, kur esmu strādājusi. Šī vieta ir lauzusi manus stereotipus par vidējā latvieša seksuālo dzīvi, un visus tos aizspriedumus arī es cenšos lauzt arī klientiem. Gan par seksualitāti, gan par vīrieša un sievietes vietu dzīvē un laulībā un tā tālāk..." stāsta Grieta.

Grieta novērojusi, ka uz intīmpreču veikalu bieži nāk vīrieši vecumā ap 40, 50 gadiem. "Viņi sūdzas: mēs nenonākam līdz "izrādes beigām", nenonākam "līdz aplausiem" – ko darīt, kā palīdzēt? Un man ir iespaids, ka viņi nemaz nezina, ka alfabētā ir arī pilnīgi citi burti, nevis A, B, C, un viss. Un tas mani tik ļoti nokaitina!

Es pasaku – vai jūs esat izmēģinājuši to ar savu sievu, vai kaut kādā citā veidā, vai esat parunājis ar viņu,  ko viņa vēlas? "Nē, nē..." Viņi pat nevar parunāt!

Tāpēc, ka tas "latviskais" ir - iesim zem segas, bez gaismas un tā, ka nerunā. Problēma ir tāda, ka vienkārši nespēj atvērt smadzenes tam, ka sieviete nav vienkārši trīspunktnieka luksofors, ko var izmantot..."

"Tad viņš nopērk kaut kādu dārgo mantu, jo mums tas ir izdevīgi, un es zinu, ka tā sieviete būs laimīga. Man ir svarīga tās sievietes labsajūta. Galvenais ir runāt!" uzskata Grieta Sipeniece.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu