Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Slavenības uz oglēm: Aivis Ceriņš gatavo dārzeņu “tom kha” zupu ar garneļu iesmiņiem

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar TV personību un pasākumu vadītāju Aivi Ceriņu gatavosim dārzeņu “tom kha” zupu, pasniedzot to ar grilētu garneļu iesmiņiem.

Aivis gatavošanai izmantoja dārzeņus, sēnes, konservētus tomātus, laimu, garšvielas, zaļumus, garneles īpašā marinādē un "Alpro" kokosriekstu krēmu, kas ir augu bāzes krēms ar 8,8% tauku saturu, kuru var izmantot kā saldā krējuma aizstājēju mērcēs, zupās un desertos.

Kamēr vēl tikai gaidām pavasari un grila sezonas atklāšanu brīvā dabā, garneļu iesmiņi tika apbrūnināti uz grila. Šeit atradīsi Aivja gatavotās zupas recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņam veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Aivis Ceriņš gatavo dārzeņu “tom kha” zupu ar grilētu garneļu iesmiņiem

Raksts tapis sadarbībā ar "Alpro".

Uz augšu