Marats Ogļezņevs par Eirovīziju: "Bermudu divstūrim" noteikti nav ambīciju iekarot Eiropu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Bermudu Divstūris
Bermudu Divstūris Foto: LTV/ Aksels Roberts Zirnis

Grupas "Musiqq" mūziķis un šova "X Faktors" žūrijas loceklis Marats Ogļezņevs intervijā žurnālam "Ieva" skaidroja grupas "Bermudu divstūris" lēmumu piedalīties Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

Šī būs pirmā reize, kad "Bermudu divstūris" piedalīsies konkursā "Supernova". Konkursa mērķis ir atrast spožu mākslinieku un populārās mūzikas skaņdarbu, kas pārstāvēs Latviju vērienīgajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

Taču, kā intervijā žurnālam "Ieva" apgalvo Marats, "Bermudu divstūra" mērķis nemaz nav Eiropas iekarošana. "Tie periodi, kad nekas nenotiek, tagad ir gari, līdz ar to "Supernova" ir iespēja vismaz satikties kopējam mērķim un kaut ko darīt. "Bermudu divstūrim" noteikti nav ambīciju iekarot Eiropu, bet tā ir iespēja sajust kustību šajā dīkstāves laikā," atklāj Marats, piebilstot, ka skatītājus gaida šovs. "Priekšnesumam būs arī horeogrāfija - ir ko piepūst vaigus."

Pilnu interviju ar Maratu Ogļezņevu lasiet 26. janvāra žurnālā "Ieva"!

Jau ziņots, ka LTV izveidotā žūrija dalībai pusfinālā ir izvēlējusies 16 dalībniekus, septiņpadsmito interneta balsojumā noteica skatītāji un klausītāji. Konkursa "Supernova  pusfinālā, kas norisināsies 5. februārī, piedalīsies Aminata, Beatrise Heislere, “Bermudu Divstūris”, “Bujāns”, “Citi Zēni”, Elīna Gluzunova, “Inspo”, KATŌ, Linda Rušeniece, Markus Riva, “Mēs Jūs Mīlam”, Miks Dukurs, Miks Galvanovskis, Patriks Peterson, RAUM, “The Coco'nuts” un Zelma.

Latvijas pārstāvis "Eirovīzijai" tiks izraudzīts 12. februārī.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu