Slavenā igauņu popzvaigzne Anne Veski: "Varu turpmāk dzīvot arī pirtī"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Anne Veski
Anne Veski Foto: Erakogu

Enerģētikas krīze ir uzņēmusi pamatīgus apgriezienus, jau tagad rēķini par komunālajiem pakalpojumiem uzšāvušies debesīs. Pat daži miljonāri rauc pieri domājot, kā ietaupīt, piemēram, neizmanto vairs savu mājas baseinu. Arī Igaunijā situācija ir līdzīga. Slavenā igauņu popzvaigzne Anne Veski (65) medijiem pastāstījusi, ka viņas elektrības rēķins trīskāršojies.

Atgādinām, ka popularitātes virsotnes dziedātāja, līdzīgi kā mūsu Laima Vaikule astoņdesmitajos, sasniedza padomju laikā, kad blondā, zilacainā igauniete pelēkajos televīzijas raidījumos un koncertos atgādināja, ka pastāv arī citāda dzīve. 

Veski atzīst, ka rēķins par decembri tiešām ir trīs reizes lielāks nekā iepriekš, taču viņa un vīrs Benno pagaidām ar visu tiek galā. 

"Mēs esam vienkārši kļuvuši uzmanīgāki pret sīkumiem," viņa saka intervijā portālam "Limon". "Mēs neatstājam lietas pusdarītas, taču neko lieku arī nedarām."

Anne Veski ar vīru
Anne Veski ar vīru Foto: AFP / Scanpix

Annes Veski Tallinas namā ir moderna apkures sistēma. "Labi vai slikti, bet mums ir konkrētas izmaksas par apkuri un elektrību, tiekam galā ar 50 eiro mēnesī. Mums ir arī pirts, ko kurinām ar malku. Ja paliks pavisam traki, tad iesim dzīvot pirtī," viņa nosmej. 

Šogad Veski ar savu mīļoto vīrieti nosvinēja 40 gadus laulībā. Tām paaudzēm, kas uzauga PSRS laikā, Veski vārds ir labi zināms – viņu rādīja Maskavas Centrālā televīzija, viņa regulāri uzstājās raidījumā "Zilā uguntiņa". 1981. gadā pēc Maskavas televīzijas pasūtījuma par viņu tika uzņemta muzikāla televīzijas filma "Sniega meldijas".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu