Paparaci foto ⟩ Guči "melnā atraitne" iziet sabiedrībā, taču knapi spēj nostāvēt kājās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Paparaci izdevies iemūžināt Guči "melno atraitni" Patrīciju Redžiani, apmeklējot kādu Milānas kafejnīcu.

Redžiani kopā ar savu miesassargu-šoferi un aprūpētāju 20. janvārī ieradās pilētas centrā, lai apmeklētu slaveno un leģendām apvīto konditoreju "COVA".

Kā liecina paparaci iemūžinātie foto un to apraksts, Redžiani ir grūtības pastaigāt un viņa spēj noturēties kājās tikai ar citu cilvēku palīdzību.

Kā zināms, Redžiani tika apsūdzēta sava vīra, "Gucci" mantinieka Mauricio Guči slepkavībā - viņš 1995. gada 27. martā tika sašauts septiņas reizes pie sava ofisa Milānā. Vienīgais slepkavības liecinieks bija Džuzepe Onorato, biroja sargs, kurš arī tika sašauts.

Divus gadus pēc notikuma anonīms ziņojums noveda pie Guči sievas Patrīcijas Redžiani arestēšanas par Mauricio Guči slepkavības organizēšanu. 

1998. gadā Redžiani tika apcietināta un viņai tika piespriests 29 gadu cietumsods. Redžiani tika atbrīvota no ieslodzījuma 2016. gadā, izcietusi vien 18 gadus.

Pērnā gada izskaņā klajā nāca viena no gada kino sensācijām "Guči nams" ("House of Gucci"). Izsmalcināti stilizētās filmas darbība aptver "Guči" impērijas trīs gadu desmitus un vienā filmā apvieno zvaigžņotu aktieru ansambli - Lēdija Gāga, Adams Draivers, Als Pačīno, Džareds Leto, Džeremijs Airons, Selma Haieka, Džeks Hjūstons.

Filma ir šokējošs, bet patiesos notikumos balstīts stāsts par modes impērijas slēpto pusi uz finansiālas izšķērdības fona. Bagāto un vareno dinastiju skandāli un ciešanas ir lielisks materiāls filmai, kurā netrūkst intrigu un arī humora.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu