"Mierīgi vari ar savas draudzenes QR kodiņu!" Didrihsones atzīšanās ceļojumā uz Parīzi samulsina viņas sekotājus (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Didrihsone
Elīna Didrihsone Foto: instagram/didrihsoonee

Skandalozā influencere Elīna Didrihsone, kuras vārds ziņu virsrakstos vairākkārt parādījies saistībā ar Covid-19 ierobežojumu ignorēšanu, nesen savos sociālajos tīklos dalījās ar to, kā apmeklē "zaļās zonas" veikalus un pakalpojumus. Tas raisījis izbrīnu viņas sekotāju vidū.

Didrihsone, kura saviem 92 tūkstošiem sekotāju vietnē "Instagram" parāda ļoti lielu daļu savas ikdienas, tostarp paziņojot par ģimenes pieaugumu 10. grūtniecības nedēļā, tā arī ne reizi neesot runājusi par to, ka būtu pārslimojusi vai vakcinējusies pret Covid-19

Neraugoties uz to, pagājušā gada nogalē vērīgākie Didrihsones sekotāji norādīja, ka viņa apmeklē matu pieaudzēšanas centru un mēbeļu tirdzniecības vietu - iestādes, kuras darbojas "zaļajā režīmā".

Nu Didrihsones jaunākais ieraksts kārtējo reizi samulsinājis viņas sekotājus.

Influencere pagājušajā nedēļā ar vīru devās ceļojumā uz Francijas galvaspilsētu Parīzi. Tur abi apmeklēja ēdināšanas iestādes iekštelpās, kā arī kabarē šovu, kur ir nepieciešams sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts.

"Sēdēt iekšā šeit var - uzrādot kodu, bet... neviens neprasa pasi. Taksists teica: ja vajadzētu pasi rādīt - restorāni būtu tiešām tukši. Jo lielākoties cilvēki ģimenēs dalās ar šiem kodiem," saviem sekotājiem atklāja Didrihsone.

Pozējot pie Mulenrūžas, Didrihsone rakstīja: "Arī šeit ir vajadzīgs kodiņš. Bet neviens nepārbauda pasi.

Mierīgi vari ar savas draudzenes QR kodiņu."

Kā zināms, Latvijā par viltota Covid-19 vakcinācijas, testēšanas vai pārslimošanas sertifikāta iegūšanu vai glabāšanu noteikta kriminālatbildība.

Nesen ziņu medijs "Apollo.lv" rakstīja par situāciju, kas sašūpoja sociālos tīklus, - Didrihsone izpelnījās nosodījumu pēc tam, kad paudusi neizpratni par skaistumkopšanas procedūru atcelšanu, jo meistare sēro par aizgājušu tuvinieku.

Šādas situācijas notikušas ne tikai tuvinieku nāves sakarā, bet arī inficēšanās ar Covid-19 situācijās. Kāda Didrihsones kolēģe publiski pastāstīja: "No visām situācijām, kas bija man un manām kolēģēm, grandiozākais bija, kad mamma, ar kuru dzīvoju kopā, saslima ar Covid-19 un Elīnai pateicu, ka man šobrīd ir jāsēž pašizolācijā un diemžēl nevaru nākt uz darbu, un viņas atbilde bija - es Covid-19 neticu un tev jānāk." 

Uz "Apollo.lv" aicinājumu sniegt sīkākus komentāru Elīna Didrihsone atbildēja, ka šī situācija ir pārāk privāta, un komentāru nesniedza.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu