30 miljoni skatījumu! Grupas "Citi zēni" Eirovīzijas dziesma kļuvusi par "TikTok" hitu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: Publicitātes foto

Latvijas popmūzikas debitanti "Citi zēni" strauji ieguvuši popularitāti ārpus valsts robežām ar savu Eirovīzijas dziesmu "Eat Your Salad".

"Neviens negaidīja, ka mūsu pirmā dziesma angļu valodā piesaistīts vairāk nekā 30 miljonus skatījumu "TikTok" platformā un vēl simtiem tūkstošus "YouTube", "Spotify" un citur. Tas ir patīkams pārsteigums, un cerams - spēcīgs pieteikums mums doties pārstāvēt Latviju Eirovīzijā," par dziesmas straujajiem panākumiem izsakās grupas muzikālais producents Roberts Memmēns.

"Mēs šobrīd "lidojam" sprīdi virs zemes. Nesenie panākumi ar albumu "Muzikālajā bankā" un citur mums ir devuši dzinuli doties tālāk. Dzelzs jākaļ, kamēr karsta, tādēļ jau pusgadu klusībā gatavojāmies Eirovīzijas atlasei," atklāj grupas solists Dagnis Roziņš.

Dziesma "Eat Your Salad" ir raisījusi rezonansi pasaules mērogā ar veidu, kā tajā pasniegta zaļā dzīvesveida tēma. Jau pirmajās astoņās dziesmas sekundēs izteikts tās moto, kuru savos "TikTok" video lietojuši vairāk nekā 4000 cilvēku.

"Zaļais dzīvesveids un mīlestība vienam pret otru ir galvenie dziesmas "Eat Your Salad" vēstījumi," grupas jaunākā hita domu skaidro teksta autors Jānis Pētersons. "Mūsuprāt, Latvija ir viena no zaļākajām vietām pasaulē, tādēļ tas ir vēstījums, ar kuru vēlamies mūsu valsti pārstāvēt 2022. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā," tā lēmumu piedalīties "Supernovas" atlasē komentē grupas ģitārists Krišjānis Ozols.

Eirovīzijas atlasē grupas bundzinieks Toms Kagainis sola pārsteigt ar enerģisku šovu: "Horeogrāfija, vizualizācijas, tērpi, gaismas un pats galvenais - mūsu enerģija. Mēs ceram, ka ar to pietiks, lai Latvija mums dotu iespēju doties uz Turīnu." Viņa teikto papildina grupas taustiņinstrumentālists Reinis Višķeris: "Šī gada konkurence nacionālajā atlasē ir milzīga, tādēļ, neatkarīgi no iznākuma, lepojamies ar iespēju būt pusfinālā."

@spiritualdogmom a great day to be a bisexual vegetarian #wlw #lgbtq #vegetarian ♬ Eat Your Salad by Citi Zēni - the.allegra
@breadyornott #lgbtq #🌈 #eatyourvegetables ♬ Eat Your Salad by Citi Zēni - the.allegra
@titan_of_joy #lgbt #lgbtq #sapphic #dance #lgbtqia #trans #transgender #wlw #nblw #enby #nonbinary #queer #bi #ArbysDiabloDare #CloseYourRings ♬ Eat Your Salad by Citi Zēni - the.allegra
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu