"Positivus" viešņa - dāņu dziedātāja MØ izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
MØ
Foto: publicitātes

Janvāra izskaņā ierakstu kompānija "RCA" izdevusi dāņu superzvaigznes MØ trešo albumu "Motordrome", kā arī jaunu singlu "New Moon".

Dziedātājas iepriekšējais albums "Forever Neverland" iznāca 2018. gadā, un šo gadu laikā MØ ir radījusi darbu, kurā dzirdamas gan popdziesmas, gan drūmākas panku melodijas, kas papildinātas ar atklātiem dziesmu tekstiem.

Par savu trešo albumu dziedātāja stāsta: "Es ceru, ka klausītāji jutīs mūzikas patiesumu un tajā ievītie stāsti ar viņiem rezonēs. Šis albums ataino lielas pārmaiņas manā dzīvē. Lai arī vēl joprojām nodarbojos ar muzicēšanu, ir sajūta, ka ir pāršķirta jauna lapa. Viena manas dzīves ēra ir noslēgusies, un nu sāksies nākamā. Tas ir gan biedējoši, gan atbrīvojoši."

MØ
Foto: publicitātes

Arī aiz albuma nosaukuma ir kāds stāsts. Dziedātāja atminas, kā ar mammu apsprieda trauksmes izjūtas. Panika un netveramās domas viņām atgādināja bīstamu cirka triku, kurā kaskadieris milzu ātrumā traucas augšup pa motodroma sienu. Albuma tapšanas process palīdzēja MØ izrauties no šīm sajūtām, lai arī dziesmu tekstos pavīd gan cerība, gan apziņa, ka katram ir jātiek galā ar savu motodroma braucienu.

Pirms albuma tika izdoti četri singli – "Kindness", "Live To Survive", "Goosebumps" un "Brad Pitt".

Noklausies jauno albumu!

Radot trešo studijas albumu, dziedātāja sadarbojās ar vairākiem draugiem un kolēģiem – Karolīnu Ailinu (Caroline Ailin), Nūniju Bao (Noonie Bao), Arielu Rehtšaidu (Ariel Rechtshaid), Jam City, Linusu Viklundu (Linus Wiklund) un Yangze.

Dziedātājas MØ debijas albums "No Mythologies" (2014) bija veiksmīgs starts mūziķes karjerai, kam sekoja superhits "Lean On" kopā ar Major Lazer. 2018. gadā viņa izdeva otro studijas albumu un devās pasaules turnejā.

Dāņu dziedātāja 2014. gadā uzstājās Latvijā, festivālā "Positivus", bet 2018. gadā koncertzālē "Palladium".

Foto: Latvijā ar koncertu atgriežas dāņu dziedātāja MØ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu