LTV atvainojas Mikam Dukuram par kļūmi viņa "Supernovas" priekšnesuma laikā (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LTV/ Lauris Vīksne

Eirovīzijas nacionālās atlases, konkursa "Supernova" pusfinālā ar otro kārtas numuru uzstājās Miks Dukurs, kura priekšnesums, kā izrādās, bija ieplānots citādāk. LTV skaidro notikušo.

"Diemžēl konkursa "Supernova" pusfinālā Mika Dukura priekšnesuma laikā notika neparedzēta efektu apstrādes datora sinhronizācijas kļūme,

kā rezultātā dziesma tiešraidē izskanēja bez plānotajiem skaņas efektiem.

Konkursa organizatori – Latvijas Televīzija – atvainojas Mikam Dukuram!" teikts konkursa oficiālās "Facebook" lapas ierakstā, pievienojot ģenerālmēģinājuma video.

Kā zināms, Miks Dukurs, kuram šī bija jau desmitā reize Eirovīzijas nacionālajā atlasē, finālam nekvalificējās. 

Pēc uzstāšanās Dukurs vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos lika noprast, ka viņa sapnis par uzstāšanos konkursā ir izsapņots.

"Desmitā reize... Sajūtas ir ļoti labi pazīstamas. Diemžēl arī šogad gāja secen iespēja pārstāvēt Latviju šajā pasākumā, ko mēs saucam par Eirovīziju. Paldies visiem, kas balsoja, no sirds! Bija sirsnīgi, es ceru. Tāds silts vakars jūsmājās, no manis.

Šis tā kā būtu beidzies stāsts... Desmitā reize, vajag kaut ko jaunu.

Biš jāatpūšas, ar jauniem spēkiem... Būs labi, tiekamies!" saviem atbalstītājiem sacīja Dukurs.

Jau vēstīts, ka 12. februārī par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā sacentīsies desmit mūziķi - Aminata, "Bermudu divstūris", "Bujāns", "Citi zēni", Elīna Gluzunova, "Inspo", Linda Rušeniece, "Mēs jūs mīlam", Raum un Miks Galvanovskis. 

Foto: "Supernovas 2022" pusfināls

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu