"Sony" fotogrāfijas balvu saņem rīdzinieks Viktors Rimarevs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Dūmaka"
"Dūmaka" Foto: Viktors Rimarevs

"Sony" pasaules fotogrāfijas Nacionālo balvu saņēmis rīdzinieks Viktors Rimarevs ar attēlu "Dūmaka" jeb "Haze", informēja "Sony" zīmola komunikācijas un sabiedrisko attiecību vadītāja Baltijā Ieva Līcīte.

Viņa pavēstīja, ka atzinību ieguvusī fotogrāfija tika izvēlēta no Brīvās kategorijas pretendentiem. Rimarevs savā attēlā ir notvēris mirkli no pagājušā gada augusta, kad Baltijas jūras krastu bija pārņēmusi zemā migla.

Runājot par uzvaru, Rimarevs pauda pagodinājumu saņemt balvu. Viņš uzsvēra, ka viņam patīk fotografēt. Tāpat viņš pauda prieku, ka fotogrāfija saņēma šādu uzmanību.

Rimareva pamatnodarbošanās ir saistīta ar programmēšanu elektroenerģijas nozarē, bet savu brīvo laiku viņš cenšas atvēlēt fotografēšanai un aktīvajai atpūtai, bieži vien to izbaudot roka vai džeza pavadībā. Kā Nacionālās balvas laureāts Latvijā, Rimarevs iegūs ne tikai plašāku atpazīstamību, bet arī jaunu aprīkojumu savai radošajai attīstībai.

Konkursa Nacionālā balva ir Pasaules fotogrāfijas organizācijas un "Sony" iniciatīva, lai atbalstītu vietējās fotogrāfu kopienas 61 pasaules valstī. Šogad konkursam kopumā tika iesniegtas vairāk nekā 340 tūkstoši fotogrāfiju, no kurām 170 tūkstoši attēlu iekļāvās Brīvajā kategorijā, tostarp Nacionālās balvas ieguvēji.

"Dūmaka"
"Dūmaka" Foto: Viktors Rimarevs

"Sony" pasaules fotogrāfijas balvu studentu, jauniešu, brīvās un profesionālās konkursa kategorijas uzvarētāji tiks paziņoti 2022. gada 12. aprīlī un tiks iekļauti mākslas centra "Somerset House" izstādē Londonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu