Kiwie izlaiž NFT ielu mākslas kolekciju, kas radīta Bali

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kiwie, pasaulē zināmais latviešu ielu mākslinieku kolektīvs, atklāj jaunu blokķēdes instalāciju, kas fiziski atrodas Indonēzijas salā - Bali.

Kolekcijas izsole sāksies 18.00 pēc Latvijas laika un norisināsies tikai 1 stundu. Latvijā mītošais mākslas kolektīvs Kiwie izdevis savu piekto NFT kolekciju, kura sastāv no 7 jaunizveidotiem mākslas darbiem Bali salā.

"Šī kolekcija būtiski atšķirsies no visām iepriekšējām kolekcijām galvenokārt ar savu tehnisko izpildījumu un konceptu. Ja iepriekš darbu NFT vizualizācijas mēs veidojām kā 3D renderus, tad šoreiz, lai akcentētu faktu, ka šie NFT sasaistīti ar reāliem krāsojumiem fiziskajā pasaulē, vizualizācijās ir attēloti reālie kolekcijas darbi animētu fotogrāfiju veidā. Katra nākošā plānotā kolekcija būtiski atšķirsies no iepriekšējām, lai tās būtu pēc iespējas neparedzamākas un interesantākas ne tikai mūsu sekotājiem bet arī mums pašiem." skaidro Kiwie.

Video: Bali kolekcijas tapšanas process.

Šīs kolekcijas katrs NFT sastāvēs no 3 fāzēm. Sākotnēji kā Kiwie ola, no kuras izšķilsies mazais briesmonis, 24 stundas pēc izsoles beigām. Turot un nepārdodot šo NFT vismaz 30 dienas, veicinās tā tālāko attīstību uz pēdējo fāzi, kas būs jau pieaudzis Kiwie. Neviens no izsoles dalībniekiem nezinās, kāda veida Kiwie iznāks no olas. Visas 3 fāzes ir reāli krāsojumi, kas nozīmē to, ka katrs NFT ir uzkrāsots trīs reizes. Viens no izsoles darbiem ir "laimīgā ola" - izsoles dalībnieks, kurš nejauši izvēlēsies tieši šo olu, saņems savu samaksāto ETH atpakaļ un varēs paturēt pašu NFT, citiem vārdiem - NFT tiks iegādāts bez maksas, sedzot tikai transakcijas izmaksas. Piedaloties izsolē un iegādājoties kādu no NFT darbiem, kolekcionārs iegūst tiesības uz tā fizisko veidolu vietā, kur tas atrodas, kā arī metāla kartīti, uz kuras attēlots konkrēti iegādātais "Fat Monster" tēls kopā ar darba koordinātām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu