Piedalies tautas balsojumā par "Zelta mikrofona" gada dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Līdz 26. februārim katram Latvijas iedzīvotājam ir iespēja piedalīties tautas balsojumā par savu iecienītāko dziesmu un izvēlēties, kurš skaņdarbs iegūs 2021. gada tautas mīlētākās dziesmas godu mūzikas ierakstu gada balvā "Zelta mikrofons".

Balva tiks pasniegta kategorijā "Elvi gada dziesma". Aizvadītā gada veiksmīgākie un spožākie mūzikas talanti 20 dažādās kategorijās tiks godināti jau 26. februārī. Balvas tiks pasniegtas 26. reizi, un šo gadu laikā tautas balsojuma kategorija kļuvusi par spēcīgu mūzikas ierakstu gada balvas tradīciju.

Balsošana par tautas iecienītāko skaņdarbu kategorijā notiks līdz 26. februārim. Balsošanas noteikumus meklē mājaslapā elvi.lv vai zeltamikrofons.lv. Pirmo reizi tautas balsojuma vēsturē šīs kategorijas rezultātu varēs ietekmēt arī balvu pasniegšanas ceremonijas tiešraides laikā. Elektroniskajā platformā katrs balsošanas dalībnieks par savu favorītu var nobalsot vienu reizi dienā, un skatītāju balsojuma dalībnieki ne vien palīdzēs mūziķiem sacensties par tautas mīlētākās dziesmas godu, bet arī piedalīsies izlozē, kuras galvenā balva būs veikalu tīkla "Elvi" dāvanu karte 100 eiro vērtībā.

"Mūzikas ierakstu gada balvas tautas balsojums ir lieliska iespēja mums katram ar dažu datorklikšķu palīdzību izteikt atbalstu saviem iecienītākajiem latviešu māksliniekiem un pietuvināt viņus goda statuetes iegūšanai. Aizvadītais gads radošo industriju pārstāvjiem ir bijis daudziem izaicinājumiem pilns un mums, mūzikas klausītājiem, tas licis būtiski ierobežot koncertu apmeklēšanu, tāpēc tos aplausus, ko parasti māksliniekiem esam sūtījuši klātienē, šoreiz aicinu sniegt viņiem virtuāli, atbalstot savējos un palīdzot cīņā par tautas mīlētākās dziesmas godu. Tā, ka esam vietējā kapitāla uzņēmums, savos vairāk kā 20 pastāvēšanas gados zinām, ka visus laikus izturēt palīdz savējie, kas ir līdzās un atbalsta. Tieši tāpēc - sniegsim atbalstu saviem mūziķiem un atgādināsim viņiem, ka viņu daiļrade mums ir svarīga," komentē SIA Elvi Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Kategorijā uz balvu pretendē 10 skaņdarbi:

Tur, kur Dieva kamanas slīd - Prāta vētra, Tautumeitas

Lidmašīnas režīmā - Astro'n'out

Feels - Prāta vētra

Sāku no sākuma - Būū

Paraksts - Instrumenti

Šamanis - Aija Andrejeva, ZeBrene

Tas rakstīts debesīs – Dons

Limuzīns uz krīta - Citi zēni

Aizņem man vietu - Suddenlights, ANNNA

Plāksteris - Singapūras satīns, Samanta Tīna

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu