Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kanjes Vesta mīļotā sieviete agrāk strādājusi seksa cietoksnī (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Amerikāņu repera Kanjes Vesta jaunā draudzene, aktrise Džūlija Foksa sniegusi atklātu interviju par savu seksuālo pieredzi. 

Filmas "Uncut Gems" zvaigzne podkāstā "Call Hew Daddy" atklāja, kā viņas agrākā nodarbošanās - ieņemt dominējošo lomu BDSM aktivitātēs - ļāvusi viņai izzināt savu seksualitāti. 

"Darot šo naudas dēļ, es daudz ko uzzināju pati par savu seksualitāti, ko man iepriekš nebija izdevības izzināt, jo mana seksualitāte vienmēr tikusi izmantota pret mani," atzina 31 gadu vecā Foksa. 

"Mana seksualitāte bija kaut kas, ko sargāt, nevis tas, kas bija jāizpēta."

Strādājot seksa cietoksnī, Foksa uzzināja, ka "visi ir dīvaiņi, un mēs to zinām, tāpēc es netiesāšu jūs un jūs netiesāsiet mani".

Aktrise paskaidroja, ka viņai nekad nav bijis sekss ne ar vienu no saviem klientiem, un sacīja, ka cietokšņu “ļoti kontrolētā vide” ļāva viņai saprast, kas viņu aizrauj viņas personīgajā dzīvē.

"Bija reizes, kad sesijas laikā nodomāju: "Sasodīts, tas ir tik uzbudinoši! Tas ir seksīgi!"" atklāj aktrise.

Arī šobrīd aktrise norāda, ka viņai ir ļoti specifiska gaume, piemēram, uz pornogrāfiju.

"Dīvainā kārtā man patīk partneru maiņa un citu vērošana. Tāds kā sekss četratā," atzina Foksa. "Tiesa, es to nekad neesmu darījusi. Attiecībās es vienmēr esmu bijusi greizsirdīga un privātīpašnieciska. Es tāda nevēlos būt nākotnē."

Foksai un Vestam pietuvināti avoti atklāj, ka abiem ir atvērta tipa attiecības. 

Kā zināms, pāris satuvinājās šā gada sākumā.

Paralēli abu romānam norit Vesta un viņa četru bērnu mātes, uzņēmējas un šovbiznesa zvaigznes Kimas Kardašjanas laulības šķiršanas process. 

Foto: Kanje Vests un Džūlija Foksa

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu