Boba Sageta ģimene atklāj aktiera nāves cēloni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Sagets
Bobs Sagets Foto: AP/Scanpix

9. janvārī 65 gadu vecumā mūžībā devās amerikāņu aktieris, seriāla "Pilna māja" zvaigzne Bobs Sagets. Viņa ģimene nākusi klajā ar paziņojumu, kurā atklāts aktiera nāves cēlonis.

"Iestādes ir konstatējušas, ka Bobs miris no galvas traumas. Viņi secinājuši, ka viņš nejauši atsitis pakausi pret kaut ko, un, neko nedomādams, devies gulēt," teikts paziņojumā. Tāpat ģimene apstiprinājusi jau iepriekš izskanējušo informāciju, ka aktiera nāvē nav vainojamas narkotikas vai alkohols.

Sageta piederīgie pateicās aktiera faniem par saņemto mīlestību un atbalstu šajā grūtajā laikā.

"Turpinot sērot kopā, mēs lūdzam ikvienu atcerēties mīlestību un smieklus, ko Bobs atnesa šai pasaulei, un mācības, ko viņš mums visiem mācīja: būt laipniem pret visiem, ļaut cilvēkiem, kurus jūs mīlat, zināt, ka jūs viņus mīlat, un stāties pretī grūtajiem laikiem ar apskāvieniem un smiekliem."

Kā zināms, Sagets devās mūžībā stāvizrāžu turnejas laikā Floridā. Orlando viesnīcā "Ritz-Carlton" 9. janvārī tika izsaukta policija, jo viesnīcas numurā atrasts "cilvēks bez dzīvības pazīmēm". Izmeklētāju sākotnēji iegūtā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu vai narkotiku saistību ar aktiera nāvi.

Sagets no 1987. līdz 1995. gadam atveidoja televīzijas sporta ziņu vadītāju Teneru, kuram pēc sievas nāves jāaudzina trīs meitas, 2016.-2020. gadā viņš atgriezās šajā lomā seriāla turpinājumā "Fuller House".

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu